مطالب مرتبط:
جو کنت: ایران به دنبال تولید تسلیحات هسته ای نیست
پیشنهاد جدید آمریکا به ایران درباره برنامه هسته ای
جو کنت: ایران به دنبال تولید تسلیحات هسته ای نیست
سی ان بی سی نیوز: برنامه ریزی اشتباه ترامپ در محاصره اقتصادی و نابودی صنعت نفت ایران
ایران داعیه دار صلح و دوستی است؛ اما اگر کسی با زبان زور سخن بگوید سیلی سختی خواهد خورد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 12 اردیبهشت 1405 ساعت 10:502026-05-02بين الملل

جو کنت: برنامه هسته ای ایران صلح آمیز است


مقام ارشد سابق امنیتی کاخ سفید تصریح کرد که برآورد جامعه اطلاعاتی آمریکا نشان می دهد که ایران به دنبال تسلیحات هسته ای نیست.

- جو کنت مقام ارشد سابق امنیتی کاخ سفید در پیامی در پلتفرم ایکس نوشت که انتشار یک اینفوگرافیک از سوی کاخ سفید که برگرفته از اندیشکده طرفدار اسراییل، بنیاد دفاع از دموکراسی ها (FDD) بود، به خوبی نشان می دهد که لابی صهیونیستی تا چه اندازه در دولت ترامپ نفوذ دارد.

به گزارش تابناک به نقل از مهر، وی افزود که برآورد جامعه اطلاعاتی ایالات متحده این بود که ایران به دنبال تسلیحات هسته ای نیست، با این وجود، اطلاعات تأیید نشده از سوی گروه های طرفدار رژیم صهیونیستی در آستانه جنگ، بر گزارش های اطلاعاتی که به رییس جمهور می رسید، غالب بود.

بر اساس این گزارش، بخش غم انگیز ماجرا این است که سیاست موفق ایران که ترامپ در دوره اول ریاست جمهوری اش اجرا کرد و در این دوره نیز در حال اجرای آن بود جواب می داد، و او در مسیر به دست آوردن توافقی بسیار بهتر از برجام قرار داشت.

کنت تصریح کرد که این موضوع تهدیدی برای اسراییل بود که می خواست آمریکا توان رزمی لازم برای تغییر رژیم در ایران را فراهم کند.

وی ابراز داشت که گروه های صهیونیستی مانند FDD، اعضای رسانه ها، حامیان مالی و مقامات ارشد تل آویو نقش کلیدی در متقاعد کردن ترامپ ایفا کر


برچسب ها: تسلیحات هسته ای - اطلاعات - جامعه اطلاعاتی - اطلاعاتی - کاخ سفید - جامعه اطلاعاتی آمریکا - ایران
آخرین اخبار سرویس:

جو کنت: برنامه هسته ای ایران صلح آمیز است

جو کنت: برنامه هسته ای ایران صلح آمیز است