مطالب مرتبط:
اهتزاز پرچم امام رضا (ع) در بویین میاندشت
شبکه های مختلف سیما میزبان ویژه برنامه های حرم مطهر امام رضا(ع) در ایام دهه کرامت 1405
حضور خدام حرم امام رضا(ع) همراه با پرچم متبرک گنبد مطهر در بیمارستان شیخ
امام رضا(ع) به تمدن کهن ایران حیات و روح بخشید
امام رضا(ع) به تمدن کهن ایران حیات و روح بخشید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 2 اردیبهشت 1405 ساعت 19:552026-04-22سياسي

خوزستان معبر تاریخی سفر امام رضا به مشهد است


استاندار خوزستان با گرامیداشت دهه کرامت، خوزستان را معبر تاریخی سفر امام رضا(ع) به توس و دیار عاشقان اهل بیت(ع) دانست و بر ضرورت تبیین حکمت الهی در سفر آن حضرت تأکید کرد.

- اهواز - استاندار خوزستان با گرامیداشت دهه کرامت، خوزستان را معبر تاریخی سفر امام رضا(ع) به توس و دیار عاشقان اهل بیت(ع) دانست و بر ضرورت تبیین حکمت الهی در سفر آن حضرت تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدرضا موالی زاده، عصر امروز چهارشنبه در آیین استقبال از خدام رضوی در اهواز گفت: خوزستان، سرزمین مقاومت و پایتخت دفاع مقدس؛ استانی که رنگین کمانی از اقوام گوناگون را در خود جای داده با تاریخی درازدامن و تمدنی کهن مفتخر است که معبر و محل عبور امام رضا(ع) برای آن سفر به توس بوده است.

موالی زاده با تبریک دهه کرامت و میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) و حضرت علی بن موسی الرضا(ع) اظهار داشت: اینکه امور الهی چگونه تنظیم می شود، حقیقتاً نیاز به تبیین دارد که چرا امام رضا(ع) از مدینه حرکت می کند و به منتهاالیه شمال شرق ایران می رود تا در آنجا به شهادت برسد.

وی تصریح کرد: امام رضا(ع) از شهادت خودش باخبر بود و این سفر، دارای حکمت ها و اسراری است که باید برای نسل جوان تبیین شود.


برچسب ها: خوزستان - استاندار خوزستان - امام رضا - دهه کرامت - تاریخی - سفر - رضا
آخرین اخبار سرویس:

خوزستان معبر تاریخی سفر امام رضا به مشهد است

خوزستان معبر تاریخی سفر امام رضا به مشهد است