مطالب مرتبط:
کشف و ضبط حدود 1000 حلب روغن جامد قاچاق در خرم آباد
پیاده روی سلامت با هدف نشاط اجتماعی در خرم آباد برگزار می شود
خیرین همچنان پای کار بیمارستان رحیمی خرم آباد/ 600 متر مربع فضای بهداشتی نوسازی می شود
خرم آباد - پل های تاریخی لرستان
توقیف محموله 35 تنی برنج و چای فاقد مجوز در کرمانشاه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 28 اردیبهشت 1405 ساعت 15:252026-05-18اقتصادي

توقیف محموله کالای قاچاق در خرم آباد


مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان از توقیف محموله کالای قاچاق در شهرستان خرم آباد خبر داد.

- خرم آباد - مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان از توقیف محموله کالای قاچاق در شهرستان خرم آباد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، قهرمان شاهی در سخنانی، اظهار داشت: پرونده قاچاق چمدان به ارزش 20 میلیارد و 462 میلیون ریال در شعبه چهارم بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان خرم آباد رسیدگی شد.

وی افزود: شعبه پس از بررسی مستندات موجود و ارائه نشدن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالا، متخلف را به پرداخت 20 میلیارد و 462 میلیون ریال جزای نقدی برابر ارزش کالای کشف شده محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان، گفت: شعبه باتوجه به اینکه ارزش وسیله نقلیه بیشتر از ارزش کالای کشف شده است، 20 میلیارد و 462 میلیون ریال معادل ارزش کالا به جریمه اضافه و در مجموع متخلف را به پرداخت 40 میلیارد و 924 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.

شاهی، افزود: مأموران نیروی انتظامی شهرستان خرم آباد از یک دستگاه کامیون محموله کالای قاچاق را در محور آزادراه کشف و پرونده را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.


برچسب ها: مدیرکل تعزیرات حکومتی - تعزیرات حکومتی - شهرستان خرم آباد - مدیرکل تعزیرات - خرم آباد - توقیف محموله - کالا
آخرین اخبار سرویس:

توقیف محموله کالای قاچاق در خرم آباد

توقیف محموله کالای قاچاق در خرم آباد