مطالب مرتبط:
تاکر کارلسون: ترامپ «گروگان» نتانیاهو است
تاکر کارلسون: ترامپ گروگان و برده نتانیاهو است
تاکر کارلسون: ترامپ گروگان و برده نتانیاهو است
تاکر کارلسون: ترامپ گروگان و برده نتانیاهو است
تاکر کارلسون: ترامپ قادر به مهار سیاست های نتانیاهو یا مقابله علنی با او نیست
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 13 اردیبهشت 1405 ساعت 19:152026-05-03بين الملل

حمله تند تاکر کارلسون به ترامپ، نتانیاهو و ساختار قدرت در آمریکا


مصاحبه جنجالی تاکر کارلسون با «نیویورک تایمز» به یکی از صریح ترین و تندترین حملات رسانه ای علیه ترامپ، نتانیاهو و ساختار قدرت در آمریکا تبدیل شده است.

- تاکر کارلسون در مصاحبه با نیویورک تایمز از نفوذ کمک کنندگان مالی، اوانجلیست ها و نقش اسراییل در جهت دهی به تصمیمات کاخ سفید سخن می گوید و تصویری متفاوت از پشت پرده سیاست خارجی آمریکا ارائه می دهد.

به گزارش سرویس بین الملل جماران، معاریو نوشت: تاکر کارلسون، مجری محافظه کار و حامی سابق و منتقد فعلی ترامپ، بار دیگر جبهه ای تازه گشود.

به گفته او، ترامپ تحت فشار نتانیاهو و حامیانش به جنگ کشیده شد، به اسراییل به خاطر لبنان حمله می کند و معتقد است: نظام آمریکا تحت کنترل کمک کنندگان مالی و اوانجلیست ها است.

در مصاحبه ای جنجالی، بی پرده و مملو از انتقادات سنگین که در پادکست روزنامه نیویورک تایمز انجام داد، چهره رسانه ای و اینفلوئنسر محافظه کار، تاکر کارلسون، عمق شکاف میان خود و رییس جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، را آشکار کرد.

اما آنچه بیش از همه در این گفت وگو برجسته است، حمله بی سابقه کارلسون به اسراییل و نتانیاهو، فعالیت های ارتش در لبنان و شبکه حامیان اسراییل در ایالات متحده، از کمک کنندگان بزرگ مانند میریام ادلسون تا پایگاه اوانجلیستی است.


برچسب ها: نیویورک تایمز - نتانیاهو - آمریکا - نیویورک - ساختار قدرت - ترامپ - روزنامه نیویورک تایمز
آخرین اخبار سرویس:

حمله تند تاکر کارلسون به ترامپ، نتانیاهو و ساختار قدرت در آمریکا

حمله تند تاکر کارلسون به ترامپ، نتانیاهو و ساختار قدرت در آمریکا