مطالب مرتبط:
اسماعیلی: گزینه های پیشنهادی برای وزارتخانه های دفاع و اطلاعات هنوز تعیین نشده اند
معاون اول رییس جمهور: باید با موضوع گرانفروشی کالا در بازار برخورد شود
تاکید معاون رییس جمهور بر افزایش تردد کامیون ها در مرز بازرگان
حضور معاون اول رییس جمهور در مراسم چهلم شهید خطیب
هشدار معاون رییس جمهور درباره سال سخت انرژی؛ برنامه دولت برای مدیریت مصرف بنزین، گاز و برق
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 15 اردیبهشت 1405 ساعت 17:452026-05-05سياسي

معاون رییس جمهور: گزینه های پیشنهادی برای وزارتخانه های دفاع و اطلاعات هنوز تعیین نشده اند


اسماعیلی معاون راهبردی و امور مجلس رییس جمهوری در پاسخ به پرسش مبنی بر اینکه آیا احتمال دارد که فرصت 3 ماهه رییس جمهوری برای معرفی وزرای دفاع و اطلاعات تمدید شود، - معاون راهبردی و امور مجلس رییس جمهوری اعلام کرد: گزینه های پیشنهادی برای وزارتخانه های دفاع و اطلاعات هنوز تعیین نشده اند.

به گزارش جماران، محسن اسماعیلی معاون راهبردی و امور مجلس رییس جمهوری ظهر سه شنبه 15 اردیبهشت 1405 در حاشیه مراسم گرامیداشت شهید سید اسماعیل خطی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سابقه آشنایی من با شهید خطیب به حضور در درس های حوزه علمیه در 20 سال قبل و پس از آن در قوه قضاییه، آستان قدس و اخیراً در وزارت اطلاعات بازمی گردد.

این شهید والامقام علاوه بر ویژگی های عمومی تمام شهیدان، انسانی بسیار مخلص بود و هر اقدامی را تنها برای رضای خدا انجام می داد.

وی افزود: شهید خطیب به معنای واقعی کلمه سرباز گمنام امام زمان (عج) بود و کمتر کسی از فداکاری های ایشان اطلاع داشت؛ حتی بسیاری نمی دانستند ایشان جانباز جنگ تحمیلی است و تصور می کردند مشکل پای وی موضوعی مادرزادی است.

این اخلاص و گمنامی باعث شده بود که خداوند به کار او برکت دهد و ایشان در هر جایگاهی که حضور داشت، انسانی بسیار زاهد بود که تا حد امکان از اموال بیت المال استفاده نمی کرد.


برچسب ها: رییس جمهوری - اطلاعات - جمهوری - اسماعیل - راهبردی - رییس - معاون
آخرین اخبار سرویس:

معاون رییس جمهور: گزینه های پیشنهادی برای وزارتخانه های دفاع و اطلاعات هنوز تعیین نشده اند

معاون رییس جمهور: گزینه های پیشنهادی برای وزارتخانه های دفاع و اطلاعات هنوز تعیین نشده اند