مطالب مرتبط:
احتمال آغاز مجدد جنگ کمتر از 60 درصد است
ترامپ: لغو سفر به پاکستان به معنای آغاز جنگ با ایران نیست
آغاز پرداخت ودیعه مسکن 2 میلیاردی به آسیب دیدگان جنگ
مذاکره ای در کار نبود که قالیباف بخواهد به اسلام آباد برود/ محاصره دریایی شمشیر دو لبه است/ آغاز جنگ در شرایط فعلی بعید است
ورود 20 همت پول حقیقی به بورس از آغاز جنگ
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 6 اردیبهشت 1405 ساعت 23:502026-04-26بين الملل

درصد تازه لاریجانی درباره احتمال آغاز جنگ


محمدجواد لاریجانی، کارشناس مسائل بین الملل که اخیراً گفته بود بالای 50 درصد میان ایران با آمریکا و اسراییل جنگ می شود، حالا گفت: «ما باید برای اینکه دشمن یک تحرک نظامی داشته باشد، - محمدجواد لاریجانی، کارشناس مسائل بین الملل که اخیراً گفته بود بالای 50 درصد میان ایران با آمریکا و اسراییل جنگ می شود، حالا گفت: ما باید برای اینکه دشمن یک تحرک نظامی داشته باشد، آماده باشیم.

البته دلایل اینکه جنگ از سر گرفته شود، این است که ترامپ و دارودسته اش و رژیم صهیونیستی باید یک دستاوردی برای خودشان داشته باشند که به نحوی احساس پیروزی به آنها دست بدهد.

از طرف دیگر دلایلی وجود دارد که احتمال تعرض نظامی پایین می آورد، چون آنها دیدند در تعرض نظامی، دست ایران در امکانات زیاد نظامی باز است و آنها ضربه سنگین خوردند.

اگر از من بپرسید احتمال شروع یک درگیری نظامی دیگر زیر 60 درصد است! اظهارات لاریجانی را می بینید و می شنوید.


برچسب ها: کارشناس مسائل بین الملل - لاریجانی - آمریکا و اسراییل - نظامی - مسائل بین الملل - احتمال - بین الملل
آخرین اخبار سرویس:

درصد تازه لاریجانی درباره احتمال آغاز جنگ

درصد تازه لاریجانی درباره احتمال آغاز جنگ