مطالب مرتبط:
فوری/ زمان پایان آموزش و شروع امتحانات دانش آموزان اعلام شد
نحوه آموزش و امتحانات پایان ترم دانشجویان
سلامت نوآموزان اولویت نخست آموزش و پرورش
اجرای 90درصدی مصوبات شورای آموزش وپرورش چهارمحال وبختیاری/ احداث 10 مدرسه در منطقه منظریه شهرکرد
حفظ سلامت نوآموزان اولویت اول آموزش و پرورش
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 31 فروردین 1405 ساعت 10:452026-04-20اجتماعي

اولویت آموزش وپرورش برگزاری مطلوب امتحانات پایه دوازدهم است

اولویت آموزش وپرورش برگزاری مطلوب امتحانات پایه دوازدهم است

اولویت نخست کاری آموزش وپرورش در شرایط کنونی برگزاری مطلوب امتحانات پایه دوازدهم و فراهم سازی فضای آرام برای دانش آموزان است.

- اولویت آموزش وپرورش برگزاری مطلوب امتحانات پایه دوازدهم است اهواز - مدیرکل آموزش وپرورش خوزستان گفت: اولویت نخست کاری آموزش وپرورش در شرایط کنونی برگزاری مطلوب امتحانات پایه دوازدهم و فراهم سازی فضای آرام برای دانش آموزان است.

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر علی فر صبح امروز دوشنبه در نشست با مدیران آموزش وپرورش شهرستان کارون با تقدیر از اقدامات و گزارش های ارائه شده در این منطقه اظهار کرد: گزارش هایی که امروز ارائه شد بسیار خوشحال کننده بود و زمانی که گزارش ها بر پایه داده های دقیق و مستند ارائه می شود، نشان دهنده نگاه علمی و برنامه محور به حوزه تعلیم و تربیت است.

وی گفت: از همه همکاران در این منطقه تقدیر و تشکر می کنم و امیدواریم با استمرار این روند شاهد نتایج مطلوب تری در آینده باشیم.

این آرامش و انسجامی که در اداره آموزش وپرورش کارون وجود دارد قطعاً به مدارس نیز منتقل خواهد شد.

مدیرکل آموزش وپرورش خوزستان ادامه داد: اولویت نخست کاری همه ما در شرایط کنونی برگزاری مناسب امتحانات پایه دوازدهم است و باید تلاش کنیم این آزمون ها به بهترین شکل ممکن برگزار شود.


برچسب ها: آموزش وپرورش - پایه دوازدهم - آموزش - امتحانات - برگزاری - دوازدهم - اولویت
آخرین اخبار سرویس:

اولویت آموزش وپرورش برگزاری مطلوب امتحانات پایه دوازدهم است

اولویت آموزش وپرورش برگزاری مطلوب امتحانات پایه دوازدهم است