مطالب مرتبط:
ارائه بیش از 31 هزار خدمت مبلغان طرح آرامش بهاری، بیعت با ولایت در استان یزد
حضور حماسی مردم دیار آفتاب در حسینیه شهدای اراک در بیعت با رهبر انقلاب
حماسه ای دیگر از مردم شهید پرور قرچک در بیعت با رهبر انقلاب
آمار شهدای حملات بامدادی به تهران اعلام شد
آمار شهدای حملات بامدادی به تهران اعلام شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 فروردین 1405 ساعت 08:402026-04-07سياسي

 طنین فریاد خونخواهی در قرچک؛ بیعت با ولایت در شب وداع با شهدای حملات اخیر


مردم شهیدپرور قرچک در سی وهفتمین شب عروج ملکوتی امام خامنه ای، با برپایی تجمعی عظیم، ضمن تجدید میثاق با آرمان های نظام، بر انتقام سخت از عاملان جنایات اخیر تأکید کردند.

-  طنین فریاد خونخواهی در قرچک؛ بیعت با ولایت در شب وداع با شهدای حملات اخیر مردم شهیدپرور قرچک در سی وهفتمین شب عروج ملکوتی امام خامنه ای، با برپایی تجمعی عظیم، ضمن تجدید میثاق با آرمان های نظام، بر انتقام سخت از عاملان جنایات اخیر تأکید کردند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، شامگاه امروز 18 فروردین ماه 1405، همزمان با سی وهفتمین شب شهادت مظلومانه رهبر مستضعفان جهان، شهرستان قرچک کانون خروش مردمی بود که در قالب قرار خونخواهی گرد هم آمده بودند.

این اجتماع حماسی در حالی برگزار شد که فضای این شهرستان با عطر شهادت 5 عضو خانواده محتشم که در حملات تروریستی اخیر جبهه صهیونیستی-آمریکایی به فیض شهادت نائل آمدند، عطرآگین شده است.

حاضران در این مراسم با سردادن شعار های هیهات منا الذله و لبیک یا خامنه ای ، اعلام کردند که شهادت امام شهید و یاران مظلومش، شعله مقاومت را در دل های ملت ایران فروزان تر کرده است.

مردم ولایت مدار قرچک در این مراسم ضمن اعلام بیعت مجدد با حضرت آیت الله مجتبی خامنه ای، آمادگی کامل خود را برای وداع باشکوه با پیکر مطهر شهدای این شهرستان در روز ه


برچسب ها: خونخواهی - تجدید میثاق - قرچک - انتقام سخت - حملات - شهرستان - حملات تروریستی
آخرین اخبار سرویس:

 طنین فریاد خونخواهی در قرچک؛ بیعت با ولایت در شب وداع با شهدای حملات اخیر

 طنین فریاد خونخواهی در قرچک؛ بیعت با ولایت در شب وداع با شهدای حملات اخیر