مطالب مرتبط:
تقوا، شکر نعمت و وحدت ملی؛ سه رکن عبور از جنگ اقتصادی دشمن
دشمن آرزویش را به گور برد/جنگ با پیروزی ملت ایران به پایان می رسد
پیامی جامع در موقعیت جنگ ترکیبی
پیروزی ایران در جنگ اخیر قطعی لست
کنایه عراقچی به ادعای وزیر دفاع آمریکا درباره «پیروزی در جنگ با ایران»
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 1 فروردین 1405 ساعت 16:102026-03-21سياسي

وحدت، رمز پیروزی در جنگ ترکیبی دشمن


نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی، با تأکید بر لزوم هوشیاری و مسئولیت پذیری، نسبت به جنگ ترکیبی دشمن، خواستار وحدت و پرهیز از تفرقه شد.

- نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی، با تأکید بر لزوم هوشیاری و مسئولیت پذیری، نسبت به جنگ ترکیبی دشمن، خواستار وحدت و پرهیز از تفرقه شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ، آیت الله عبادی در خطبه های نماز عید فطر بیرجند گفت:  عمل، شعار و حرفمان باید جوری باشد که در جبهه دشمن نباشیم و سخن باید حساب شده باشد و خلاف وحدت نباشد.

نماینده ولی فقیه در استان با انتقاد از گران فروشی و احتکار، مسائل اقتصادی را یکی از ابزار های دشمن برای ضربه زدن به کشور دانست و خواستار مراقبت و هوشیاری در این زمینه شد.

آیت الله عبادی همچنین با گرامیداشت یاد رهبر شهید انقلاب، امام خامنه ای، از انتخاب آیت الله سیدمجتبی خامنه ای به عنوان رهبرانقلاب، توسط مجلس خبرگان رهبری قدردانی کرد و گفت: در عید فطر امسال جای رهبر شهیدمان خالی است، اما خداوند جای ایشان را خالی نگذاشته و رهبری صالح از سوی مجلس خبرگان معرفی شد.

وی با اشاره به شجاعت ملت ایران، گفت: ملت ایران هر شب با وجود شرایط جنگی با مشت های گره کرده مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسراییل را فریاد می زنند و ترسی از دشمن ندارند.


برچسب ها: نماینده ولی فقیه - آیت الله عبادی - نماینده ولی فقیه در استان - آیت الله - ولی فقیه - هوشیاری - نماینده
آخرین اخبار سرویس:

وحدت، رمز پیروزی در جنگ ترکیبی دشمن

وحدت، رمز پیروزی در جنگ ترکیبی دشمن