مطالب مرتبط:
مقابله با آسیب روزانه یک میلیارد تومانی محیط زیست در اراک
پرداخت 5000 میلیارد ریال تسهیلات کشاورزی در مازندران
پرداخت 5000 میلیارد ریال تسهیلات کشاورزی در مازندران
افزایش ثابت 2/700/000 تومانی حقوق بازنشستگان | حقوق فروردین ماه بازنشستگان کشوری فردا واریز می شود
پرداخت کمک رفاهی 2.5 میلیون تومانی به فرهنگیان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 30 فروردین 1405 ساعت 18:502026-04-19اقتصادي

گردش مالی 14 هزار میلیارد تومانی کالابرگ در مازندران


استاندار مازندران با اعلام ثبت بیش از 14 همت گردش مالی در طرح کالابرگ استان، این طرح را مؤثر در تقویت معیشت خانوارها و رونق اقتصاد محلی دانست - به گزارش خبرنگار مهر، مهدی یونسی رستمی در ادامه بازدیدهای از واحدهای تولیدی و گردشگری از روند ارائه خدمات و اجرای طرح های حمایتی بازدید کرد.

وی با اشاره به اجرای طرح کالابرگ در مازندران اظهار کرد: از ابتدای اجرای این طرح از 17 دی ماه 1404 تا 29 فروردین ماه 1405، بیش از 6 میلیون و 642 هزار تراکنش در استان ثبت شده است.

استاندار مازندران افزود: در این مدت یک میلیون و 706 هزار و 703 خانوار از مزایای این طرح بهره مند شده اند و مجموع اعتبار مصرف شده به حدود 14 هزار میلیارد تومان (14 همت) رسیده است.

یونسی رستمی با بیان اینکه این حجم از گردش مالی در اقتصاد استان اثرگذار بوده است، تصریح کرد: این منابع مالی علاوه بر حفظ قدرت خرید مردم، نقش مهمی در رونق بازار، حمایت از کسب وکارهای خرد و تقویت اشتغال داشته است.

وی همچنین بر ضرورت تسریع در خدمات رسانی، تکریم ارباب رجوع و پیگیری مسائل حوزه اشتغال تأکید کرد و گفت: هماهنگی دستگاه های اجرایی و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی می تواند به توسعه پایدار استان کمک کند.


برچسب ها: استاندار مازندران - مازندران - گردش مالی - استان - میلیارد تومان - کالابرگ - طرح
آخرین اخبار سرویس:

گردش مالی 14 هزار میلیارد تومانی کالابرگ در مازندران

گردش مالی 14 هزار میلیارد تومانی کالابرگ در مازندران