مطالب مرتبط:
حملات همزمان نظامیان صهیونیست و شهرک نشینان به کرانه باختری
حملات همزمان نظامیان صهیونیست و شهرک نشینان به کرانه باختری
بازداشت 2 سرباز نیروی هوایی اسراییل به ظن ارتباط با ایران
تاکید رییس دستگاه قضا بر پیگیری تجاوزات رژیم های آمریکا و اسراییل علیه ملت ایران در مجامع بین المللی
بازداشت 2 سرباز نیروی هوایی اسراییل به ظن ارتباط با ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 30 فروردین 1405 ساعت 09:552026-04-19بين الملل

چتم هاوس: الحاق دوفاکتوی شتابان کرانه باختری توسط اسراییل پیامدهای خطرناکی دارد


شتاب بی سابقه در الحاق عملی کرانه باختری در سایه جنگ، به گفته ناظران، نه تنها چشم انداز تشکیل کشور فلسطین را بیش از پیش تضعیف می کند، بلکه می تواند یکی از قدیمی ترین منازعات خاورمیانه را وارد مرحله ای پرخطر و غیرقابل پیش بینی کند.

- به گزارش سرویس بین الملل جماران، اندیشکده چتم ها وس نوشت: در حالی که جهان سرگرم جنگ ایالات متحده و اسراییل علیه ایران و پیامدهای آن بوده است، دولت اسراییل الحاق دوفاکتوی (عملی) کرانه باختری اشغالی را تسریع کرده است.

اگر به این تحمیل یک جانبه واقعیت ها بر روی زمین فوراً رسیدگی نشود، مقابله با علل ریشه ای مناقشه اعراب و اسراییل دشوارتر خواهد شد و می تواند به سناریوهای خطرناکی برای اسراییل، فلسطینی ها و منطقه منجر شود.

تسریع اقدامات الحاق تلاش های شتاب یافته برای الحاق توسط بزالل اسموتریچ، وزیر دارایی اسراییل و ایتامار بن گویر، وزیر امنیت ملی رهبری شده است.

این دو وزیر کابینه راست افراطی درمورد عزم خود برای اعمال حاکمیت اسراییل بر اراضی اشغالی فلسطین (OPT) و ادامه نابود کردن ایده تشکیل کشور فلسطین صریح بوده اند.

اسراییل به طور رسمی کرانه باختری را ضمیمه نکرده است.

اما از زمانی که دولت ائتلافی راست گرای نخست وزیر بنیامین نتانیاهو در دسامبر 2022 روی کار آمد، موجی از سیاست های گسترش شهرک سازی و خش


برچسب ها: اسراییل - کرانه باختری - الحاق - کرانه - اعراب و اسراییل - فلسطین - شتاب
آخرین اخبار سرویس:

چتم هاوس: الحاق دوفاکتوی شتابان کرانه باختری توسط اسراییل پیامدهای خطرناکی دارد

چتم هاوس: الحاق دوفاکتوی شتابان کرانه باختری توسط اسراییل پیامدهای خطرناکی دارد