مطالب مرتبط:
قوه قضاییه: اموال 20 نفر از عناصر وطن فروش خارج نشین توقیف و ضبط شد
قوه قضاییه: 2 تروریست وابسته به منافقین به دار مجازات آویخته شدند
قوه قضاییه: 2 تروریست وابسته به گروهک تروریستی منافقین به دار مجازات آویخته شدند
کنایه هافبک پرسپولیس به وطن فروشان و مزدوران
رییس قوه قضاییه بر محاکمه فوری عناصر خائن به کشور تاکید کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 10 فروردین 1405 ساعت 17:002026-03-30سياسي

قوه قضاییه، وطن فروشان را در ملاعام مجازات کند


دبیر جامعه روحانیت شیراز خواستار برخورد قاطعانه و سریع با وطن فروشان و مجازات آنها در میادین شهر شد تا مردم شاد شوند.

- به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین سید محی الدین طاهری ظهر دوشنبه در مراسم تشییع شهدای اقتدار با اشاره به دوران هشت سال دفاع مقدس، همانگونه که امام راحل عظیم الشأن فرمودند جنگ تحمیلی را از الطاف خفیه الهی دانست و گفت: در ابتدای جنگ، ایران با وجود کمبودهای فراوان، حتی در تهیه سیم خاردار، توانست با اتکاء به ایمان و اراده، جرقه های علمی کشور را به آتش های بزرگی تبدیل کند.

وی ادامه داد: امروز ایران اسلامی در زمره بزرگترین کشورهای تولید کننده موشک های بالستیک و هایپرسونیک قرار دارد و توانسته با یک پهپاد بیست هزار دلاری، یک هواپیمای آواکس هفتصد میلیون دلاری را نابود کند.

دبیر جامعه روحانیت شیراز با بیان اینکه ملت ایران تحت رهبری قائد شهیدمان با داشتن تنها ایمان، اراده و توان، به این عظمت دست یافته است، به تقابل با دو ارتش مجهز و به ظاهر قدرتمند اشاره کرد و گفت: این ارتش ها با وجود امکانات نظامی زیاد، در مقابل ملت ایران ناکام ماندند.

حجت الاسلام طاهری با اشاره به شهادت کودک 2 ساله و سایر شهدای گرانقدر، این شهادت ها را نشان دهنده ایستادگی و مقاومت ملت ایران دانست.


برچسب ها: حجت الاسلام والمسلمین - موشک های بالستیک - ایران - روحانیت - مجازات - ایران اسلامی - حجت الاسلام
آخرین اخبار سرویس:

قوه قضاییه، وطن فروشان را در ملاعام مجازات کند

قوه قضاییه، وطن فروشان را در ملاعام مجازات کند