مطالب مرتبط:
قیمت گاز در اروپا بار دیگر افزایش یافت
کرایه ناوگان درون شهری مراغه 45 درصد افزایش یافت
قیمت تایر از این تاریخ افزایش یافت
توزیع روغن در بازار افزایش یافت/ تغییر قیمت کنسروجات در بازار
قیمت تایر از این تاریخ افزایش یافت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 31 فروردین 1405 ساعت 23:352026-04-20سياسي

یوسفی: ظرفیت بیمارستان روانسر به 64 تخت افزایش یافت


نماینده اورامانات در مجلس با اشاره به افزایش ظرفیت بیمارستان روانسر به 64 تخت، گفت: این مرکز می تواند خدمات تخصصی مطلوبی به مردم منطقه ارائه دهد.

- کرمانشاه- نماینده اورامانات در مجلس با اشاره به افزایش ظرفیت بیمارستان روانسر به 64 تخت، گفت: این مرکز می تواند خدمات تخصصی مطلوبی به مردم منطقه ارائه دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، رستگار یوسفی بعد از ظهر دوشنبه در حاشیه بازدید از روند اجرایی پروژه بیمارستان شهرستان روانسر و در جمع خبرنگاران، با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت های درمانی، اظهار کرد: یکی از مطالبات مهم و به حق مردم این دیار، برخورداری از امکانات مناسب پزشکی و درمانی است.

وی در ادامه با تقدیر از نگاه ویژه متولیان امر به این شهرستان، افزود: اقدام بسیار خوبی که مجموعه دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه در این راستا انجام داد و جای قدردانی دارد، موافقت با ارتقا و افزایش ظرفیت بیمارستان در حال احداث روانسر از 32 تخت به 64 تختخوابی بود.

نماینده مردم اورامانات در مجلس شورای اسلامی با اشاره به موقعیت جغرافیایی و استراتژیک این شهرستان، تصریح کرد: با توجه به شرایط ویژه و موقعیت مرکزیتی که شهرستان روانسر در منطقه اورامانات دارد، احداث و توسعه این مرکز درمانی بسیار حائز اهمیت است.


برچسب ها: بیمارستان - روانسر - افزایش - دانشگاه علوم پزشکی استان - اورامانات - دانشگاه علوم پزشکی - کرمانشاه
آخرین اخبار سرویس:

یوسفی: ظرفیت بیمارستان روانسر به 64 تخت افزایش یافت

یوسفی: ظرفیت بیمارستان روانسر به 64 تخت افزایش یافت