مطالب مرتبط:
آماده برگزاری انتخابات تمام الکترونیک 11 اردیبهشت هستیم/ 8458 نفر تأیید صلاحیت شدند
از انحصار سلیقه تا اقتدار ملی/ چرا قاب تصویر باید آینه تمام نمای ملت باشد؟
شب اقتدار در مشهد؛ پرچم گردانی و شعارهای مردمی، نمایشی از انسجام ملی+ فیلم
از انحصار سلیقه تا اقتدار ملی/ چرا قاب تصویر باید آینه تمام نمای ملت باشد؟
تأمین امنیت غذایی حافظ اقتدار و امنیت ملی است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 26 فروردین 1405 ساعت 08:052026-04-15سياسي

«انتخابات 11 اردیبهشت؛ تجلی همبستگی ملی و نماد اقتدار»


هفتمین دوره انتخابات شورا های اسلامی شهر و روستا در 11 اردیبهشت 1405، هم زمان با انتخابات میان دوره ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری، - هفتمین دوره انتخابات شورا های اسلامی شهر و روستا در 11 اردیبهشت 1405، هم زمان با انتخابات میان دوره ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری، در شرایطی برگزار می شود که بستر اجتماعی و سیاسی آن، این رویداد را به یکی از مهم ترین مولفه ای سنجش انسجام ملی و اقتدار ملی در سال های اخیر تبدیل کرده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، این انتخابات، نخستین رخداد رسمی و قابل سنجش کشور پس از دوره ای از فشار های بیرونی، بویژه سه جنگ تحمیلی در سال 1404 است که همچنان ادامه دارد؛ تجاوز وحشیانه رژیم ترامپ و رژیم نتانیاهو که علاوه بر به شهادت رساندن امام شهیدان، فرماندهان ارشد نظامی و جمع زیادی از مردم بیگناه از جمله دانش آموزان مدرسه شجره طیبه در میناب، برخی زیرساخت ها در حوزه نفت و انرژی و .

و بویژه زیرساخت های رسانه ملی را هدف قرار دادند.

با این حال، جامعه ایرانی در برابر این شرایط، نه تنها دچار واگرایی نشد، بلکه به سطحی بی نظیر از اتحاد و همبستگی دست یافته است؛ همبستگی ای که در حضور میدانی مردم در صحنه های مختلف و بازتعریف پیوند های اجتماعی به روشنی قابل مشاهده است.


برچسب ها: انتخابات - انتخابات میان دوره ای مجلس - مجلس شورای اسلامی - انتخابات شورا - اردیبهشت - اسلامی - شورای اسلامی
آخرین اخبار سرویس:

«انتخابات 11 اردیبهشت؛ تجلی همبستگی ملی و نماد اقتدار»

«انتخابات 11 اردیبهشت؛ تجلی همبستگی ملی و نماد اقتدار»