مطالب مرتبط:
28 اثر تاریخی استان اصفهان در جنگ 40 روزه دچار آسیب شدند/ریزش کاشیهای مسجد جامع عباسی
آسیب به دو اثر تاریخی هرمزگان در جنگ تحمیلی سوم
بازسازی چهارروزه پل آسیب دیده راه آهن امین آباد زنجان پس از حملات دشمن
آغاز پویش امداد ایران ماهر در اصفهان برای بازسازی مناطق آسیب دیده
کدام آثار تاریخی هرمزگان در جنگ اخیر آسیب دید؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 26 فروردین 1405 ساعت 19:002026-04-15سياسي

آسیب به 28 اثر تاریخی اصفهان در پی حملات اخیر


معاون میراث فرهنگی استان اصفهان از آسیب دیدگی 28 بنای تاریخی شاخص در جریان حملات و بمباران های هفته های اخیر خبر داد.

به گفته سید روح الله سیدالعسگری، - معاون میراث فرهنگی استان اصفهان از آسیب دیدگی 28 بنای تاریخی شاخص در جریان حملات و بمباران های هفته های اخیر خبر داد.

به گفته سید روح الله سیدالعسگری، موج انفجار ناشی از حمله به ساختمان استانداری اصفهان باعث ایجاد ترک های عمیق و لرزه های ساختاری در قلب دولتخانه صفوی شده است.

معاون اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان گفت: سه بافت تاریخی مهم اصفهان شامل حریم میدان نقش جهان ، مجموعه دولتخانه صفوی و تخت فولاد در جنگ تحمیلی اخیر آسیب دید.

به گزارش ایرنا، سید روح الله سیدالعسگری روز چهارشنبه در نشست تخصصی میراث فرهنگی اصفهان در جنگ تحمیلی به مناسبت روز جهانی بناها و محوطه های تاریخی در عمارت پیشه و هنر اصفهان افزود: اینکه گفته می شود مختصات سایت های جهانی اعلام نشده بود، صحیح نیست چراکه بسیاری از این آثار، از جمله میدان نقش جهان جزو فهرست های میراثی بوده اند و اطلاع رسانی در این زمینه نیازی به اعلام مختصات ندارد.

سیدالعسگری گفت: تنها استانداری که در کل کشور مورد حمله قرار گرفت، استانداری اصفهان بود و این بنا در حریم یک اثر جهانی قرار داشت و این موضوع نشا


برچسب ها: اصفهان - میراث فرهنگی - استان اصفهان - معاون میراث فرهنگی - تاریخی - دولتخانه صفوی - فرهنگی
آخرین اخبار سرویس:

آسیب به 28 اثر تاریخی اصفهان در پی حملات اخیر

آسیب به 28 اثر تاریخی اصفهان در پی حملات اخیر