مطالب مرتبط:
آستان های مقدس به پویش «جانفدا» پیوستند
بانوی ایرانی عضو کمیته بین المللی المپیک (IOC): پویش «جانفدا» نماد غیرت ملی و ایستادگی است
امام جمعه و استاندار قزوین به پویش ملی «جان فدا برای ایران» پیوستند
امام جمعه اهل سنت سیریک و اعضای خانواده اش به پویش جانفدا پیوست
خانواده بنیاد علوی به پویش جانفدا پیوست
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 16 فروردین 1405 ساعت 22:402026-04-05سياسي

فعالان رسانه ای همدان به پویش ملی «جانفدا» پیوستند


جلسه شورای روابط عمومی های استان همدان با محوریت هم افزایی رسانه ای در شرایط جنگی برگزار شد و در این جلسه اعضای شورا و فعالان رسانه ای استان به پویش «جانفدا» پیوستند.

- همدان-جلسه شورای روابط عمومی های استان همدان با محوریت هم افزایی رسانه ای در شرایط جنگی برگزار شد و در این جلسه اعضای شورا و فعالان رسانه ای استان به پویش جانفدا پیوستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه شورای روابط عمومی های استان با هدف تقویت هم افزایی رسانه ای و هماهنگی در اطلاع رسانی در شرایط جنگی برگزار شد.

در این نشست که با حضور مدیران و مسئولان روابط عمومی دستگاه های اجرایی استان برگزار شد، راهکارهای ارتقای هماهنگی رسانه ای، افزایش اثربخشی اطلاع رسانی و نقش روابط عمومی ها در مدیریت افکار عمومی مورد بررسی قرار گرفت.

مهدی بکند مدیرکل روابط عمومی، تشریفات و امور بین الملل استانداری همدان در این جلسه با تأکید بر مسئولیت خطیر روابط عمومی ها در شرایط کنونی، بر ضرورت شکل گیری جبهه ای منسجم در عرصه اطلاع رسانی و روایتگری تحولات تأکید کرد و هماهنگی رسانه ای میان دستگاه های اجرایی را از الزامات مدیریت افکار عمومی در شرایط جنگی دانست.

وی با اشاره به حضور اعضای شورای روابط عمومی ها، هیئت مدیره خانه مطبوعات استان و جمعی از مدیران مسئول خبرگزاری ها و روزنامه ها


برچسب ها: روابط عمومی - رسانه ای - فعالان رسانه ای - عمومی - استان - رسانه - فعالان رسانه
آخرین اخبار سرویس:

فعالان رسانه ای همدان به پویش ملی «جانفدا» پیوستند

فعالان رسانه ای همدان به پویش ملی «جانفدا» پیوستند