مطالب مرتبط:
روسیه آماده است تا روابط خود با ایالات متحده تعمیق بخشد
تحصیلات عالی در دانشگاه های ایالات متحده: فرصتی برای آینده ای روشن
آغاز به فعالیت غرفه ثبت شکایت علیه رژیم صهیونیستی و ایالات متحده آمریکا
عکس| انهدام هواپیمای آواکس E-3 نیروی هوایی آمریکایی در پایگاه شاهزاده سلطان
انهدام یک فروند پهپاد «MQ 9» با آتش نیروی پدافند هوایی ارتش + فیلم (9 فروردین 1405)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 10 فروردین 1405 ساعت 09:052026-03-30بين الملل

گران ترین هواپیماهای نیروی هوایی ایالات متحده شکار شد


براساس تازه ترین گزارش ها، جایگزینی هواپیمای آمریکایی E-3 Sentry که به تازگی در عملیات ایران علیه اهداف آمریکایی در عربستان منهدم شده، دشوار است.

- براساس تازه ترین گزارش ها، جایگزینی هواپیمای آمریکایی E-3 Sentry که به تازگی در عملیات ایران علیه اهداف آمریکایی در عربستان منهدم شده، دشوار است.

به گزارش ایسنا، مجله نظامی میلیتری واچ گزارش داد، هواپیمای هشدار و کنترل زودهنگام آواکس بویینگ E-3 Sentry نیروی هوایی ایالات متحده که اخیراً در عملیات غافلگیرکننده ایران علیه اهداف آمریکایی در منطقه منهدم شد، بیش از 500 میلیون دلار هزینه داشته و جایگزینی آن کار دشواری است.

پیش از این در روز یکشنبه، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه ای اعلام کرد که نیروی هوافضای سپاه، E-3 Sentry ایالات متحده، که با نام رادار پرنده نیز شناخته می شود، یک سیستم هشدار و کنترل زودهنگام هوابرد، را در حمله ای به پایگاه هوایی آمریکایی شاهزاده سلطان مستقر در عربستان سعودی منهدم کرده است.

این نشریه آمریکایی گزارش می دهد که جایگزینی E-3 به ویژه دشوار خواهد بود، زیرا بودجه E-7 Wedgetail، اولین سیستم هشدار زودهنگام هوابرد از زمان پایان جنگ سرد، تنها در اوایل ماه مارس تصویب شد و لیست انتظار برای این هواپیما هنوز بسیار طولانی است.


برچسب ها: آمریکایی - ایالات متحده - هواپیمای آمریکایی - هواپیمای - نیروی هوایی - گزارش - سپاه پاسداران انقلاب
آخرین اخبار سرویس:

گران ترین هواپیماهای نیروی هوایی ایالات متحده شکار شد

گران ترین هواپیماهای نیروی هوایی ایالات متحده شکار شد