مطالب مرتبط:
گزارش ونس از مذاکرات اسلام آباد | به تلاش خود تا رسیدن به یک توافق ادامه می دهیم
گزارش ونس از مذاکرات اسلام آباد | مذاکرات پس از ساعت ها گفت وگو بدون دستیابی به توافق به پایان رسید
ببینید | لحظه ورود جی دی ونس به اسلام آباد برای مذاکرات با ایران
ورود ونس به اسلام آباد برای مذاکرات با ایران
فیلم/ ورود ونس به اسلام آباد برای مذاکرات با ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 23 فروردین 1405 ساعت 08:152026-04-12بين الملل

گزارش ونس از مذاکرات اسلام آباد: توافق نکردیم


معاون رییس جمهور آمریکا از گفت وگوهای بدون نتیجه در اسلام آباد خبر داد؛ در حالی که شواهد نشان می دهد ایران با حفظ مواضع اصولی خود، از پذیرش مطالبات یک جانبه واشنگتن خودداری کرده است.

- به گزارش تابناک به نقل از الجزیره، جی دی ونس، معاون رییس جمهور آمریکا، اعلام کرد که مذاکرات با ایران پس از ساعت ها گفت وگو بدون دستیابی به توافق به پایان رسید.

وی اذعان کرد که با وجود تلاش های میانجی گرانه، از جمله نقش هیئت پاکستانی در نزدیک کردن دیدگاه ها، طرفین به توافقی قابل قبول دست نیافته اند.

وی گفت: ما به دنبال شواهد روشن و قوی هستیم که نشان دهد ایران به دنبال سلاح های هسته ای نیست.

ونس در اظهارات خود مدعی شد که واشنگتن با حسن نیت وارد مذاکرات شده و پیشنهادهای خود را ارائه کرده است، اما ایران این شروط را نپذیرفته است.

این در حالی است که بر اساس رویکرد اعلامی تهران، جمهوری اسلامی ایران همواره بر ضرورت دستیابی به توافقی متوازن، عادلانه و به دور از فشار و تحمیل تأکید داشته و پذیرش هرگونه شروط یک جانبه را مغایر با منافع ملی خود می داند.

گزارش ها حاکی از آن است که هیئت ایرانی با تکیه بر تجربه مذاکرات گذشته، بر حقوق خود پافشاری کرده و از پذیرش پیشنهادهایی که تأمین کننده منافع کشور نبوده، خودداری کرده است.


برچسب ها: معاون رییس جمهور آمریکا - رییس جمهور آمریکا - معاون رییس جمهور - ایران - کرد - مذاکرات - رییس جمهور
آخرین اخبار سرویس:

گزارش ونس از مذاکرات اسلام آباد: توافق نکردیم

گزارش ونس از مذاکرات اسلام آباد: توافق نکردیم