مطالب مرتبط:
مرور سال کهنه؛ آذر 1404/ 80 سالگی متفکری که به تندی به رضا پهلوی تاخته بود
تورم کل کشور سال 1404 اعلام شد
عکس| سفر در زمان؛ «سیدنی سویینی» در رژه قهرمانان در نیویورک؛ سال 1404
عکس| سفر در زمان؛ «سرگرد جهانی» سریال کلانتری یازده در یک مراسم؛ سال 1404
نرخ تورم سال 1404 به 50.6 درصد رسید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 10 فروردین 1405 ساعت 14:252026-03-30اقتصادي

مرور سال کهنه؛ دی 1404/ اتفاقاتی که کاش رخ نمی داد


در هشتمین روز این ماه در اعتراض به افزایش قیمت دلار تظاهراتی ابتدا صنفی درگرفت که طی 10 روز به مرور گسترش یافت ولی در روز های 18 و 19 دی با دعوت به دخالت خارجی به خشونت گرایید - در هشتمین روز این ماه در اعتراض به افزایش قیمت دلار تظاهراتی ابتدا صنفی درگرفت که طی 10 روز به مرور گسترش یافت ولی در روز های 18 و 19 دی با دعوت به دخالت خارجی به خشونت گرایید عصر ایران؛ مهرداد خدیر- اگر در 9 اسفند آمریکا و اسراییل به ایران حمله ور نشده بودند، در مرور سال 1404 بیش از هر ماه دیگر باید بر دی ماه درنگ می شد چرا که در هشتمین روز آن در اعتراض به افزایش قیمت دلار - که خود ناشی از فعال سازی مکانیسم ماشه و بازگشت تحریم ها  از یک سو و بیم شروع جنگی دیگر با ازدیاد تقاضا بود- تظاهراتی درگرفت که طی 10 روز به مرور گسترش یافت ولی در روز های 18 و 19 دی رنگ خشونت گرفت و کشته و مجروح بر جای گذاشت.

همان روز 8 دی و قبل از سیاسی و خشن شدن اعتراضات گزارش آن در همین تارنما این گونه انعکاس  یافت:   در پی افزایش لجام گسیخته قیمت دلار و رسیدن آن به کانال 140 هزار تومان، بسیاری از کسبه بازار و مراکز خرید تهران، مغازه های خود را تعطیل کردند.

آنها می گویند با افزایش لحظه به لحظه ای قیمت دلار، نمی توانند روی فروش و جایگزینی کالاهای خود حساب باز کنند و چاره ای جز توقف کسب و کارشان تا تث


برچسب ها: افزایش قیمت دلار - افزایش قیمت - قیمت دلار - فعال سازی مکانیسم ماشه - مرور - اعتراض - افزایش
آخرین اخبار سرویس:

مرور سال کهنه؛ دی 1404/ اتفاقاتی که کاش رخ نمی داد

مرور سال کهنه؛ دی 1404/ اتفاقاتی که کاش رخ نمی داد