مطالب مرتبط:
طرح پایداری تولید محصولات زراعی در دیمزارها از برنامه های سال 1405
جبهه پایداری: شهادت، اجر سال ها مجاهدت شهید مجید خادمی بود
راه حل اختلال یا قطع سیگنال شبکه های تلویزیونی + فیلم
آسیب به دانشگاه های ایران سبب اختلال در زنجیره علم جهانی می شود
روزنامه انگلیسی میرور:ترامپ فردی قلدرمآب،ضعبف و دچار اختلال ذهنی است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 17 فروردین 1405 ساعت 21:552026-04-06اقتصادي

پایداری وال گلد در سال اختلال؛ وقتی دسترسی همه چیز است


پایداری وال گلد در سال اختلال؛ وقتی دسترسی همه چیز است دارایی خوب، دارایی ای است که در زمان بحران هم قابل معامله باشد.

طلا زمانی به عنوان یک پناهگاه امن معنا پیدا می کند که در روزهای اختلال، دسترسی به آن از بین نرود؛ بتوان آن را نقد کرد، با آن اعتبار گرفت یا حتی وارد چرخه تولید کرد.

سال 1404 برای اقتصاد ایران، سال آزمون همین گزاره بود.

اقتصاد شکننده کشور در یک سال، دو بار جنگ را تجربه کرد.

اختلال در اینترنت بین المللی، محدودیت در شبکه بانکی و توقف های مقطعی بازارها، نشان دادند که در شرایط بحران، اولین چیزی که از بین می رود دسترسی است، نه صرفا قیمت.

اما در همین شرایط، داده های وال گلد تصویر متفاوتی را نشان می دهد.

از ابتدای اسفند 1404، بیش از 29 هزار کاربر اقدام به خرید طلا کردند و در مجموع بیش از 178 کیلوگرم طلا خریداری شد.

در سمت فروش نیز بیش از 200 کیلوگرم طلا معامله شد.

البته فعالیت وال گلد در حجم ها خلاصه نمی شود و بازار در اوج اختلال از نظر معاملات هم پویا و دوطرفه باقی ماند و بیش از 101 هزار سفارش خرید و 71 هزار سفارش فروش ثبت شد.

در همین بازه، بیش از 389 میلیارد تومان اعتبار (فوری و بانکی) به حدود 10 هزار کاربر اختصاص یافت؛ یعنی کاربران توانستند بدون فروش دارایی خود، نقدینگی موردنیازشان را تأمین کنند.


برچسب ها: اختلال - دسترسی - اختلال در اینترنت - پایداری - کیلوگرم - دارایی - طلا
آخرین اخبار سرویس:

پایداری وال گلد در سال اختلال؛ وقتی دسترسی همه چیز است

پایداری وال گلد در سال اختلال؛ وقتی دسترسی همه چیز است