مطالب مرتبط:
تمرکز مناطق جنوبی کشور در ارائه خدمات به ساکنین و فعالین اقتصادی
نسخه علاج ناترازی های اقتصادی از مسیر جراحی های بزرگ ساختاری محقق می شود
تبدیل جنگ اقتصادی به فرصت رشد با شناسایی استعدادهای ملی
2 راهکار عجیب برای فرار متحدان آمریکا از بحران اقتصادی
نسخه علاج ناترازی های اقتصادی از مسیر جراحی های بزرگ ساختاری محقق می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 4 فروردین 1405 ساعت 16:002026-03-24اقتصادي

کارگران، سربازان جبهه اقتصادی هستند


مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد: کارگران با همت والای خود، امنیت معیشتی جامعه را در شرایط سخت حفظ می کنند.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، فرهاد شیخی در بازدید از چند واحد صنعتی شهرستان اردکان گفت: کارگران عزیز، پیشگامان عرصه تولید و سربازان جبهه اقتصادی هستند که با همت والای خود، امنیت معیشتی جامعه را در شرایط سخت حفظ می کنند.

  وی افزود: در شرایطی که کشور با تهدیدات نظامی و اقتصادی دشمنان روبروست، تولیدکنندگان و کارگران به مثابه افسران جبهه اقتصادی عمل کرده و با پایداری و دلاوری، زنجیره تأمین کالا را بدون وقفه تداوم می بخشند.

  مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همچنین با اشاره به روحیه مقاومت ملت ایران خاطرنشان کرد: تاریخ گواهی داده است که واژه شکست و تسلیم در قاموس مردم غیور ایران معنا ندارد.

امروز نیز کارگران، کارآفرینان و تعاونگران با ایثارگری و تلاش مضاعف، بار دیگر ثابت می کنند که اراده ملی در برابر هرگونه فشار خارجی پابرجاست.


برچسب ها: کارگران - اقتصادی - رفاه اجتماعی - خبرگزاری صدا و سیما - شرایط سخت - مقاومت ملت ایران - شرایط
آخرین اخبار سرویس:

کارگران، سربازان جبهه اقتصادی هستند

کارگران، سربازان جبهه اقتصادی هستند