مطالب مرتبط:
درس اخلاق | اگر حرمت الهی را حفظ کنیم، برکاتش را در همین دنیا خواهیم دید
بازتاب روزانه جنگ علیه ایران در رسانه های جهان
خانواده سالم مومن، زیربنای جامعه اخلاق مدار و پایدار است
روایت رسانه های اروپایی از چالش های آمریکا مقابل دست برتر ایران
رسانه آمریکایی اظهارات ترامپ درباره ناوهای آمریکا را تکذیب کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 23 فروردین 1405 ساعت 21:552026-04-12سياسي

اخلاق رسانه ای از سلوک رهبری بود


محمد فضائلی در محفل شعر «امین ملت ایران» با مرور خاطرات و ویژگی های اخلاقی و علمی رهبر شهید، بر اهمیت اخلاق رسانه ای، پرهیز از «قول به غیر علم» و دقت ایشان در مباحث فقهی از جمله موضوع موسیقی تأکید کرد.

- محمد فضائلی در محفل شعر امین ملت ایران با مرور خاطرات و ویژگی های اخلاقی و علمی رهبر شهید، بر اهمیت اخلاق رسانه ای، پرهیز از قول به غیر علم و دقت ایشان در مباحث فقهی از جمله موضوع موسیقی تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، عضو دفتر حفظ و نشر آثار آیت الله خامنه ای گفت: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی و در دوران منحوس پهلوی، ایشان افتخار مبارزه با نظام طاغوت را به دست آوردند؛ بار ها دستگیر شدند، به زندان افتادند و تحت شکنجه قرار گرفتند و هر یک از اینها خود مدالی پرافتخار برای یک انسان آرمان گرا و شریف است.

وی افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز افتخارات متعددی نصیب ایشان شد.

با آغاز جنگ تحمیلی، افتخار رزمندگی را به دست آوردند و این مدال را نیز بر سینه خود نشاندند؛ به گونه ای که با لباس رزم از میدان جهاد به تهران می آمدند، نماز می خواندند و مجددا به میدان بازمی گشتند.

این روحیه در آثار مکتوب نیز بازتاب یافته و بخشی از روایت ها به دوران حضور ایشان در دفاع مقدس اختصاص دارد.


برچسب ها: پیروزی انقلاب اسلامی - ویژگی های اخلاقی - اخلاق - انقلاب اسلامی - رسانه ای - مرور خاطرات - محمد فضائلی
آخرین اخبار سرویس:

اخلاق رسانه ای از سلوک رهبری بود

اخلاق رسانه ای از سلوک رهبری بود