مطالب مرتبط:
هدف دشمن ضربه به تاب آوری مردم است، اما ناکام می ماند
عضو مجلس خبرگان: بمباران مناطق مسکونی با هدف ضربه زدن به تاب آوری مردم است/ دشمن حتی خواب خستگی مردم بوشهر را نخواهد دید
سپاه: دشمن دنبال فرار از شکست میدانی است/ مردم در خیابان ها باشند
امیر تاجیک: حضور مردم در میدان دشمن را مأیوس کرد
دشمن بیش از موشک ها از همبستگی ملی ضربه خورد/اختلافات را کنار بگذاریم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 7 فروردین 1405 ساعت 11:302026-03-27سياسي

فشار دشمن برای ضربه به تاب آوری مردم خیالی بیش نیست


آیت الله حسینی بوشهری در پیامی به مناسبت شهادت مظلومانه تعدادی از هموطنان در پی جنایات آمریکایی _ صهیونی، نوشت : دشمنان ملت ایران با هدف قرار دادن مردم و مناطق مسکونی در پی ایجاد فشار و ضربه به تاب آوری مردم در این جنگ تحمیلی هستند، - آیت الله حسینی بوشهری در پیامی به مناسبت شهادت مظلومانه تعدادی از هموطنان در پی جنایات آمریکایی _ صهیونی، نوشت : دشمنان ملت ایران با هدف قرار دادن مردم و مناطق مسکونی در پی ایجاد فشار و ضربه به تاب آوری مردم در این جنگ تحمیلی هستند، اما این خیالی بیش نیست.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از حوزه، آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری نایب رییس مجلس خبرگان رهبری، در پی شهادت مظلومانه شهدای استان بوشهر در جنایات آمریکایی _ صهیونی، در پیامی نوشت: دشمنان ملت ایران با هدف قرار دادن مردم و مناطق مسکونی در پی ایجاد فشار و ضربه به تاب آوری مردم در این جنگ تحمیلی هستند، اما این خیالی بیش نیست.

متن پیام نایب رییس مجلس خبرگان رهبری و رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به شرح زیر است: بسم الله الرحمن الرحیم شهادت جمعی از فرزندان غیور و رشید استان بوشهر در حملات آمریکایی - صهیونی را به هم استانیان مبارز و قهرمان تسلیت می گویم و برای همه شهدا، علوّ درجات مسألت دارم.


برچسب ها: آیت الله حسینی بوشهری - مناطق مسکونی - حسینی بوشهری - تاب آوری - مردم - آیت الله حسینی - ملت ایران
آخرین اخبار سرویس:

فشار دشمن برای ضربه به تاب آوری مردم خیالی بیش نیست

فشار دشمن برای ضربه به تاب آوری مردم خیالی بیش نیست