مطالب مرتبط:
عریض ترین ایستگاه مترو زیرزمینی کشور اردیبهشت افتتاح می شود
روایت دختر سخنگوی شهید سپاه از پدرش؛ میدان را خالی نکنید
اختصاصی خبرآنلاین/ پنجمین مرحله کالابرگ اردیبهشت ماه اعلام می شود/ چه کسانی مشمول دریافت کالابرگ هستند؟
بازسازی تالار هنر در دست انجام است؛ آمادگی میزبانی از اردیبهشت
خبر مهم درباره افزایش کالابرگ اردیبهشت | چه کسانی مشمول کالابرگ هستند؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 23 فروردین 1405 ساعت 13:402026-04-12اقتصادي

افتتاح زیرگذر حکیم - تعاون اواخر خرداد ؛ زیرگذر میدان سپاه اردیبهشت


مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهرداری تهران از ادامه فعالیت در پروژه های عمرانی پایتخت در شرایط جنگی و برنامه این سازمان برای بهره برداری از چندین پروژه مهم در اردیبهشت و خردادماه خبر داد.

- افتتاح زیرگذر حکیم - تعاون اواخر خرداد ؛ زیرگذر میدان سپاه اردیبهشت مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهرداری تهران از ادامه فعالیت در پروژه های عمرانی پایتخت در شرایط جنگی و برنامه این سازمان برای بهره برداری از چندین پروژه مهم در اردیبهشت و خردادماه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، مهدی صداقتی در تشریح آخرین وضعیت پروژه های عمرانی شهر تهران گفت: در روز 16 اسفندماه، زیرگذر چهارراه قهوه خونه در تقاطع بلوار الغدیر و بلوار معلم افتتاح شد؛ پروژه ای که از سخت ترین طرح های ما به شمار می رفت.

به طور معمول اجرای چنین پروژه هایی بین یک ونیم تا دو سال زمان می برد، اما به دلیل وجود معارضان تاسیساتی، اجرای این طرح چهار سال طول کشید.

وی افزود: با وجود اینکه هنوز بخش های جزیی از پروژه مانند قسمتی از خط کشی تکمیل نشده بود، اما برای تسهیل عبور و مرور و به جهت نیاز مردم در شرایط جنگ، آن را زودتر از موعد بازگشایی کردیم.

با افتتاح این زیرگذر، کمک ترافیکی قابل ملاحظه ای به منطقه 18 تهران شد.


برچسب ها: پروژه های عمرانی - پروژه - اردیبهشت - زیرگذر - شهرداری تهران - عمران - سازمان
آخرین اخبار سرویس:

افتتاح زیرگذر حکیم - تعاون اواخر خرداد ؛ زیرگذر میدان سپاه اردیبهشت

افتتاح زیرگذر حکیم - تعاون اواخر خرداد ؛ زیرگذر میدان سپاه اردیبهشت