مطالب مرتبط:
اطلاعیه سازمان تأمین اجتماعی درباره افزایش حقوق فروردین بازنشستگان
بهره گیری از ابزار های نوین تأمین مالی و افزایش سرمایه شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش
دولت واردات بدون انتقال ارز در مرزها را تمدید کرد/ فهرست کالاهای اساسی افزایش یافت
از پیش بینی افزایش دما تا وزش بادهای متوسط تا شدید در جنوب غرب خوزستان
7 نوشیدنی خانگی برای افزایش انرژی و تقویت بدن
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 27 فروردین 1405 ساعت 17:252026-04-16اقتصادي

افزایش تأمین آب شهرستان تفت با بهسازی دو حلقه چاه


مدیر امور آبفای شهرستان تفت از بهسازی دو حلقه چاه در منطقه مزرعه میرسید محمد شهر تفت خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد،  فرامرز شاکری گفت: با توجه به کاهش آبدهی چاه شماره یک و چهار میرسید محمد و به منظور تأمین آب پایدار برای گذر از فصل تابستان، حفر و کف شکنی این چاه ها در دستور کار این امور قرار گرفت.

  وی افزود: این اقدام با استفاده از دستگاه حفار و تجهیزات شست وشو از ابتدای سال جاری آغاز شد و با بهره برداری از این چاه ها، کمک شایانی به تامین آب پایدار و بهبود فشار شبکه توزیع آب جمعیت 21 هزار نفره دائمی و جمعیت حدود چهل تا پنجاه هزار نفره غیردائم شهرستان تفت می کند.

  مدیر امور آبفای شهرستان تفت عمق چاه شماره یک و چهار میرسید محمد را به ترتیب 85 و 120 متر عنوان کرد و توضیح داد: در نتیجه اجرای عملیات بهسازی، دبی چاه شماره یک از 6 لیتر بر ثانیه به 11 لیتر بر ثانیه و دبی چاه شماره چهار از 6 لیتر بر ثانیه به 15 لیتر بر ثانیه افزایش یافت.

شاکری تصریح کرد: مجموع هزینه انجام شده برای بهسازی این دو حلقه چاه بالغ بر 600 میلیون تومان بوده که از محل منابع داخلی شرکت آب و فاضلاب تأمین شده است.


برچسب ها: شهرستان تفت - شهرستان - شماره یک - چاه - بهسازی - خبرگزاری صدا و سیما - آب پایدار
آخرین اخبار سرویس:

افزایش تأمین آب شهرستان تفت با بهسازی دو حلقه چاه

افزایش تأمین آب شهرستان تفت با بهسازی دو حلقه چاه