مطالب مرتبط:
لاریجانی: کشورهای منطقه از اشتباهات خود درس بگیرند
لاریجانی: کشورهای منطقه از اشتباهات خود درس بگیرند
کشورهای همسایه اگر نمی توانند جلوی جنگ را بگیرند، بسترساز تجاوزات غیرقانونی نشوند | تشکر شریف برای عبور کشتی ها از تنگه هرمز
عراقچی: کشورهای منطقه مانع استفاده آمریکا از سرزمین شان علیه یک کشور اسلامی شوند
ایران متعهد به تداوم روابط دوستانه مبتنی بر حسن همجواری با همه کشورهای منطقه است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 5 فروردین 1405 ساعت 03:102026-03-24سياسي

لاریجانی: کشورهای منطقه از اشتباهات خود درس بگیرند


کشورهای منطقه از باج دادن به آمریکا صرف نظر کنند و با ایران وارد تعامل سازنده شوند.

- به گزارش خبرگزاری مهر، محمد جواد لاریجانی کارشناس ارشد مسائل بین الملل در برنامه گفت وگو ویژه خبری درباره عوامل قدرت ایران در برابر تهدیدات نظامی گفت: رزمندگان ما بعد از جنگ به سرعت نقاط ضعف دشمن را پوشاندند و استراتژی دفاعی مشخصی را تدوین کردند.

وی با اشاره به حضور مردم در میدان های شهر افزود: حضور مردم در میدان و تسلط بر تنگه هرمز از عوامل کلیدی قدرت ایران در برابر تهدیدات است.

این کارشناس ارشد مسائل بین الملل با تاکید بر اینکه آمریکا باید مسئولیت تجاوزات خود را بپذیرد، مطرح کرد: آمریکا باید غرامت تجاوزات خود را پرداخت کند و تا زمانی که این غرامت پرداخت نشود، نباید از تنگه هرمز عبور کند.

وی همچنین به رفتار کشورهای منطقه با آمریکا اشاره کرد و گفت: این نوع همسایگی قابل قبول نیست و کشورها باید شخصیت خود را حفظ کنند.

لاریجانی در ادامه به این نکته اشاره کرد که آمریکا باید به اشتباهات خود اعتراف کند و خسارات ناشی از آن ها را جبران کند.

وی درباره مذاکرات گفت: مذاکرات در حال حاضر به معنای التماس از سوی آمریکا برای گفتگو است و ایران باید با یک برنامه عملی واضح به این درخواست پاسخ دهد.


برچسب ها: کشورهای منطقه - مسائل بین الملل - کشورها - آمریکا - تنگه هرمز - محمد جواد لاریجانی - حضور مردم
آخرین اخبار سرویس:

لاریجانی: کشورهای منطقه از اشتباهات خود درس بگیرند

لاریجانی: کشورهای منطقه از اشتباهات خود درس بگیرند