مطالب مرتبط:
نعیم قاسم: اهداف اشغالگری اسراییل، نابودی تمامی قدرت لبنان است
شیخ نعیم قاسم: اهداف اشغالگری اسراییل روشن است
نعیم قاسم: اهداف اسراییل، نابودی قدرت لبنان است
شیخ نعیم قاسم: در برابر دشمن ایستاده ایم/مخالف مذاکره با اسراییل هستیم
نعیم قاسم: تجاوز اسراییل، برای بلعیدن لبنان است؛ مقابله تا آخرین نفس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 فروردین 1405 ساعت 01:202026-04-13بين الملل

روشنگری نعیم قاسم از اهداف اشغالگری اسراییل


15 ماه تحمل کردیم؛ اما دشمن «اسراییل» حتی یک بند از توافق 27 نوامبر 2024 را اجرا نکرد، با این حال صبور ماندیم.

- به گزارش تابناک به نقل از المیادین، شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب الله لبنان، با بیان مجموعه ای از مواضع درباره وضعیت میدانی و سیاسی لبنان، تجاوز آمریکا و اسراییل را به شدت محکوم کرد و دولت لبنان را به مقابله با این شرایط فراخواند.

قاسم با اشاره به توافق غیرمستقیم نوامبر 2024 میان لبنان و اسراییل گفت این توافق بر توقف کامل تجاوز، آزادی اسرا و آغاز بازسازی تأکید داشت، اما اسراییل طی 15 ماه حتی یک بند آن را اجرا نکرد و با حمایت کامل آمریکا به تجاوز ادامه داد .

او افزود: در زمان مناسب پاسخ دادیم و مشخص شد طرح حمله ای بسیار بزرگ علیه لبنان وجود داشته است.

ما دشمن را از غافلگیری و وارد کردن خسارت بسیار سنگین بازداشتیم.

دبیرکل حزب الله در بخش دیگری از سخنانش تأکید کرد: هدف دشمن روشن است: نابودی قدرت لبنان به عنوان مقدمه پروژه اسراییل بزرگ.

برای اسراییل، همه لبنان هدف است؛ اشغال جنوب یعنی اشغال کل لبنان، و گسترش کشتار در سراسر کشور یعنی هدف قرار دادن همه لبنان.

او وضعیت جاری را نبردی برای بلعیدن لبنان و نابودی مردم، قدرت و مقاومت آن توصیف کرد و گفت: این جنگ، جنگ امنیت شمال نیست؛ تهاجمی است برای از بین بردن لبنان.


برچسب ها: اسراییل - دبیرکل حزب الله - لبنان - اسرا - کرد - نعیم قاسم - اشغالگری اسراییل
آخرین اخبار سرویس:

روشنگری نعیم قاسم از اهداف اشغالگری اسراییل

روشنگری نعیم قاسم از اهداف اشغالگری اسراییل