مطالب مرتبط:
تمجید از مجاهدت مردم، نیروهای مسلح و دولت در نشست علمای اهل سنت گلستان
آغاز پرداخت تسهیلات ودیعه اسکان موقت جنگ رمضان
مجروح شدن 7142 صهیونیست از زمان آغاز جنگ علیه ایران
مجروح شدن 7142 صهیونیست از زمان آغاز جنگ علیه ایران
مجروح شدن 7142 اسراییلی از زمان آغاز جنگ علیه ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 فروردین 1405 ساعت 20:102026-04-07سياسي

اصحابی: علمای اهل سنت گلستان از آغاز جنگ در میدان بودند


مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در گلستان گفت: حضور میدانی، برپایی مواکب و مواضع به موقع علما، جلوه ای از وحدت امت اسلامی و عامل تقویت انسجام ملی است.

- گرگان-مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در گلستان گفت: حضور میدانی، برپایی مواکب و مواضع به موقع علما، جلوه ای از وحدت امت اسلامی و عامل تقویت انسجام ملی است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی اصحابی عصر سه شنبه در نشست ستاد هماهنگی اربعین و گرامیداشت رهبر شهید در جمع علما و فعالان فرهنگی استان با تبریک سال نو و آرزوی پیروزی برای امت اسلامی، اظهار کرد: از ابتدای جنگ تحمیلی اخیر، علمای شیعه و به ویژه اهل سنت استان گلستان با بصیرت و احساس مسئولیت، حضوری فعال و مؤثر در میدان داشتند.

وی با اشاره به بیانیه علمای اهل سنت در پاسخ به دانشگاه الازهر افزود: این بیانیه که حتی پیش از برخی نهادهای بین المللی منتشر شد، از نظر محتوا و جامعیت، اقدامی ارزشمند و نشان دهنده هوشیاری و آمادگی همیشگی علمای استان بود.

اصحابی ادامه داد: در جریان این ایام، برپایی مواکب و ایستگاه های صلواتی با مشارکت گسترده مردم و علما، جلوه ای از همدلی و همراهی اجتماعی را به نمایش گذاشت؛ به طوری که بخش قابل توجهی از این فعالیت ها توسط برادران اهل سنت مدیریت و اجرا شد.


برچسب ها: بعثه مقام معظم رهبری - امت اسلامی - وحدت امت اسلامی - مقام معظم رهبری - دفتر نمایندگی - گلستان - علما
آخرین اخبار سرویس:

اصحابی: علمای اهل سنت گلستان از آغاز جنگ در میدان بودند

اصحابی: علمای اهل سنت گلستان از آغاز جنگ در میدان بودند