مطالب مرتبط:
هشدار ولایتی به ترامپ: نتیجه تجاوز و اشغال، اسارت تحقیرآمیز و قطعه قطعه شدن خواهد بود
احتمال افزایش 60 درصدی مستمری بازنشستگان در سال 1405
امام خمینی(ره) و خوشحالی از اشغال ایران؟!
افزایش 5 درصدی قیمت نفت برنت؛ تثبیت قیمت طلا
کاتس روستاهای جنوبی لبنان را به تخریب کامل و اشغال تهدید کرد/ 600 هزار سکنه این روستاها هرگز نمی توانند به خانه های خود بازگردند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 12 فروردین 1405 ساعت 11:402026-04-01اقتصادي

ضریب اشغال 83 درصدی تخت های اقامتی مازندران


مدیرکل میراث فرهنگی مازندران در نشست ستاد اجرایی خدمات سفر استان با تشریح آخرین وضعیت گردشگری در نوروز 1405، بر نظارت دقیق و میدانی بر بازار و تأسیسات گردشگری تأکید کرد.

- مدیرکل میراث فرهنگی مازندران در نشست ستاد اجرایی خدمات سفر استان با تشریح آخرین وضعیت گردشگری در نوروز 1405، بر نظارت دقیق و میدانی بر بازار و تأسیسات گردشگری تأکید کرد.

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما حسین ایزدی با اشاره به حضور مستمر بازرسان در سطح استان اظهار داشت: با دستور استاندار مازندران، تیم های نظارتی ما در کوتاه ترین زمان ممکن به گزارش های مردمی رسیدگی می کنند.

اگر گزارش گران فروشی در هر یک از میادین یا مراکز خدمات رسان دریافت شود، همکاران ما در همان روز در محل حاضر شده و نسبت به رفع چالش و برخورد با ایرادات اقدام خواهند کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران با اشاره به تغییر مسیر سفر های نوروزی به سمت روستا ها تصریح کرد: امسال با سیل جمعیت در روستا های مازندران مواجه هستیم.

به همین منظور با هماهنگی مدیران کل امور روستایی، شهری و اجتماعی و همچنین دستگاه های خدمات رسان، دغدغه های مربوط به توزیع ارزاق، آبرسانی و تأمین برق در روستا ها به حداقل رسیده است.


برچسب ها: مدیرکل میراث فرهنگی - مازندران - گردشگری - میراث فرهنگی - ستاد اجرایی - آخرین وضعیت - استان
آخرین اخبار سرویس:

ضریب اشغال 83 درصدی تخت های اقامتی مازندران

ضریب اشغال 83 درصدی تخت های اقامتی مازندران