مطالب مرتبط:
افزایش بیش از یک میلیونی داوطلبان هلال احمر در جنگ رمضان
اجازه ندادیم مردم برای تهیه دارو نگران شوند/ افزایش تمایل مردم برای پیوستن به هلال احمر
کمک دو میلیون دلاری اتاق بازرگانی ایرانیان مقیم چین به هلال احمر
خدمات درمانی و معیشتی هلال احمر به 53 روستای خراسان شمالی
حماسه حضور روحانیون هلال احمر در خط مقدم امداد و ارتقای فرهنگ دینی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 22 فروردین 1405 ساعت 18:102026-04-11سياسي

خدمت رسانی به 173 هزار نفر با همت هلال احمر


امدادگران جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی در جنگ رمضان و ایام سال نو به 173 هزار نفر خدمات ارائه کردند.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ،  مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان در برنامه ی پرسمان صدا و سیما گفت: در این مدت 230 حادثه با تلاش جوانان هلال احمر، در خراسان جنوبی و مناطق جنگ زده کشور امدادرسانی شده است .

کاووسی افزود : در ایام جنگ رمضان داوطلبان ما برای اعزام به تهران و امدادرسانی رقابت داشتند و این حس مسئولیت ارزشمند است  وی با اشاره به اجرای طرح محله محور برای افزایش تاب آوری مردم محلات در ایام جنگ و بحران افزود: این طرح برای مدیریت سانحه محله محور انجام می شود تا تاب آوری افراد افزایش پیدا کند که در این خصوص تیمها تشکیل شده و خیران تیم ها را تجهیز کرده اند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان با اشاره به خدمات این جمعیت در سال گذشته گفت: پارسال امدادگران جمعیت هلال احمر به 1336 حادثه  رسیدگی کردند که شامل زلزله، سیل، حوادث ترافیکی و مفقودی بود که بیشترین آنها حوادث ترافیکی بوده است .

کاووسی از اختصاص 2 پهپاد جستجو و نجات از آغاز امسال خبر داد و گفت: 30 خودرو امدادی هم از سال گذشته تا کنون به این جمعیت اضافه شده که نقش مهمی بر سرعت امدادرسانی داشته است.


برچسب ها: هلال احمر - جمعیت هلال احمر - خراسان جنوبی - جمعیت - هلال - احمر - امدادرسانی
آخرین اخبار سرویس:

خدمت رسانی به 173 هزار نفر با همت هلال احمر

خدمت رسانی به 173 هزار نفر با همت هلال احمر