مطالب مرتبط:
تأمین زمین برای مسکن؛ حتی در شرایط بحرانی
اتریش: ما بخشی از سیاست آشوب طلبانه ترامپ نیستیم
اتریش: ما بخشی از سیاست آشوب طلبانه ترامپ نیستیم
اتریش: بخشی از سیاست آشوب طلبانه ترامپ نیستیم و کوتاه هم نمی آییم
نماینده مجلس: دریافت عوارض از کشتی های عبوری تنگه هرمز راهکاری برای تأمین درآمد پایدار است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 16 فروردین 1405 ساعت 17:402026-04-05اقتصادي

تکمیل بخشی از واحد های مسکن مهر و تأمین خدمات روبنایی در خوزستان


دراین استان بیش از 13 هزار واحد مسکن مهر نیمه تمام از قبل باقیمانده است، که در سال قبل 1800 واحد آن تکمیل و تعیین تکلیف و به متقاضیان تحویل داده شد.

- تکمیل بخشی از واحد های مسکن مهر و تأمین خدمات روبنایی در خوزستان مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان گفت: دراین استان بیش از 13 هزار واحد مسکن مهر نیمه تمام از قبل باقیمانده است، که در سال قبل 1800 واحد آن تکمیل و تعیین تکلیف و به متقاضیان تحویل داده شد.

به گزارش گروه مسکن و شهرسازی خبرگزاری صداوسیم ، روح اله عمادی، مدیرکل راه و شهرسازی استان گفت: یکی از برنامه های دولت در حوزه مسکن علاوه بر ساخت و تحویل های نهضت ملی مسکن برای متقاضیان، تکمیل واحدهای متوقف شده ی مسکن مهر بود.

عمادی افزود: مجموعاً 13 هزار واحد واحد مسکن مهر باقی مانده بود که از این تعداد 1400 واحد آن تعیین تکلیف شد.

مدیر کل راه و شهرسازی خوزستان گفت: بخشی از واحدهای مسکن مهر استان نیز به صورت فروش اقساطی تعیین تکلیف شدند.

عمادی افزود: همچنین در این طرح های مسکن چندین پروژه روبنایی اعم از ساخت مسجد، واحد تجاری،کلانتری، خانه بهداشت،کتابخانه و مدرسه .

از محل اعتبارات سازمان ملی زمین و مسکن فعال شدند.

وی گفت: تهیه و تحویل بیش از 300 دستگاه آسانسور برای تکمیل واحدهای نیمه تمام در پروژه های مسکن مهر شهرهای مختلف از دیگر اقدامات ادار


برچسب ها: مسکن مهر - واحد - مدیرکل راه و شهرسازی - مسکن - راه و شهرسازی - تعیین تکلیف - شهرسازی
آخرین اخبار سرویس:

تکمیل بخشی از واحد های مسکن مهر و تأمین خدمات روبنایی در خوزستان

تکمیل بخشی از واحد های مسکن مهر و تأمین خدمات روبنایی در خوزستان