مطالب مرتبط:
اوج عجز ترامپ: کسی هست که نفت را حفظ کند؟
اوج عجز ترامپ: کسی هست که نفت را حفظ کند؟
ترامپ: کسی هست که نفت را حفظ کند؟
فعال سیاسی زنجانی: تهدید عصر حجری ترامپ نشانگر اوج بی شرمی اوست
قیمت نفت WTI در اوج بسته شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 15 فروردین 1405 ساعت 12:552026-04-04بين الملل

اوج عجز ترامپ: کسی هست که نفت را حفظ کند؟


به نظر می رسد این موضع تکرار سخنان قبلی وی درباره این امر باشد که دیگران باید به دنبال محافظت از جریان نفت باشند.

- به گزارش جماران، دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا که به سبب افزایش قیمت جهانی نفت در پی حمله تروریستی به ایران تحت فشار است در پیامی در تروث سوشال از روی عجز و ناتوانی نوشت: کسی هست که نفت را حفظ کند؟ به نظر می رسد این موضع تکرار سخنان قبلی وی درباره این امر باشد که دیگران باید به دنبال محافظت از جریان نفت باشند.

ترامپ در سخنرانی خود در کاخ سفید درباره جنگ علیه ایران با تاکید بر اینکه آمریکا به نفتی که از تنگه هرمز عبور می کند، نیازی ندارد گفته بود که کشورهایی که از این گذرگاه نفت دریافت می کنند باید از آن محافظت کنند، اما آمریکا نیز به آنها کمک خواهد کرد.

او گفت: اگر این کشورها که به سوخت نیاز دارند و بسیاری از آنها در اقدام علیه ایران مشارکت نکردند، نمی توانند سوخت دریافت کنند، پیشنهاد من این است: نخست، نفت را از ایالات متحده آمریکا خریداری کنید.

ما به اندازه کافی داریم.

دوم، شجاعت بیشتری نشان دهید.

به تنگه بروید، آن را در اختیار بگیرید، از آن محافظت کنید و برای خودتان استفاده کنید.

اخبار مرتبط


برچسب ها: نفت - افزایش قیمت جهانی نفت - علیه ایران - آمریکا - رییس جمهور آمریکا - ترامپ - ایران
آخرین اخبار سرویس:

اوج عجز ترامپ: کسی هست که نفت را حفظ کند؟

اوج عجز ترامپ: کسی هست که نفت را حفظ کند؟