مطالب مرتبط:
وزارت اطلاعات: 45 مزدور تجزیه طلب در قزوین و آذربایجان غربی دستگیر شدند
هدیه ویژه نوروزی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به مردم ایران
رسانه های معاند چگونه ذهن ها را تسخیر می کنند؟
خبرسازی رسانه های معاند برای تشویش اذهان عمومی است
تصمیم روسیه برای ارسال یک نیروگاه هسته ای 5 کیلوواتی به ماه تا اواسط دهه 2030
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 1 فروردین 1405 ساعت 20:502026-03-21سياسي

هشدار وزارت اطلاعات به ارسال کنندگان محتوا به رسانه های معاند


وزارت اطلاعات در اطلاعیه ای به ارسال کنندگان محتوا به رسانه های معاند و شبکه تروریستی اینترنشنال هشدار داد.

- هشدار وزارت اطلاعات به ارسال کنندگان محتوا به رسانه های معاند وزارت اطلاعات در اطلاعیه ای به ارسال کنندگان محتوا به رسانه های معاند و شبکه تروریستی اینترنشنال هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران، عضویت در کانال ها و صفحات رسانه های معاند بیگانه به ویژه شبکه تروریستی اینترنشنال و ارسال هرگونه عکس، فیلم، مطلب و موقعیت مکانی مطابق ابلاغیه شورای عالی امنیت ملی و ماده 4 قانون تشدید جرائم مقابله با رژیم صهیونی جرم محسوب می شود.

ارسال هرگونه محتوا به رسانه های معاند و شبکه تروریستی اینترنشنال در شرایط جنگی مستوجب اشد مجازات خواهد بود.

اگر فردی از اماکن حساس، ساختمان ها و یا محل های آسیب دیده تصویربرداری کند می تواند عامل دشمن آمریکایی - صهیونی باشد و در صورت اثبات به عنوان سرباز رژیم صهیونی با او برخورد خواهد شد.

در صورت مشاهده چنین مواردی تقاضا دارد موضوع را بلافاصله به کانال رسمی ستاد خبری وزارت اطلاعات در پیام رسان های ایتا بله و روبیکا به آدرس @vaja113 با تیک آبی ارسال کنید.


برچسب ها: رسانه های معاند - وزارت اطلاعات - اینترنشنال - اطلاعات - تروریستی - معاند - ارسال
آخرین اخبار سرویس:

هشدار وزارت اطلاعات به ارسال کنندگان محتوا به رسانه های معاند

هشدار وزارت اطلاعات به ارسال کنندگان محتوا به رسانه های معاند