مطالب مرتبط:
آسیب به برخی اماکن ورزشی خوزستان در جنگ تحمیلی سوم
شرایط پذیرش دکتری 1405 دانشگاه آزاد اسلامی ویژه استعداد های درخشان
فعالیت ادارات خوزستان با 50 درصد از پرسنل
شرایط پذیرش دکتری 1405 دانشگاه آزاد ویژه استعداد های درخشان
صادرات گوجه از خوزستان به عراق ممنوع شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 22 فروردین 1405 ساعت 19:302026-04-11ورزشي

هیئت های ورزشی خوزستان برای استعداد پروری گام های ویژه ای بردارند


مدیرکل ورزش و جوانان استان خوزستان گفت: هیئت های ورزشی باید در خصوص استعدادپروری گام های ویژه ای بردارند و این چشمه باید همیشه جوشان باشد.

- به گزارش خبرنگار مهر، حمید بنی تمیم عصر امروز شنبه در سومین روز از مراسم تجلیل از افتخارآفرینان آسیایی و جهانی خوزستان اظهار کرد: از سال 1401 تاکنون تلاش شده در راستای خواسته به حق ورزشکاران و تجلیل از آن ها گام های خوبی برداشته شود.

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان گفت: معاون بانوان برای ورزشکاران بانو تلاش های وافری دارد و درصدد هست در بخش های زیرساختی و حمایتی، حق بیشتری برای آن ها در نظر گرفته شود.

وی تصریح کرد: هیئت های ورزشی باید در خصوص استعدادپروری گام های ویژه ای بردارند و این چشمه باید همیشه جوشان باشد.

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان با بیان اینکه هیئت های ورزشی در سال جاری باید برای کسب رده اول یا سوم مسابقات المپیاد استعدادهای برتر برنامه ریزی داشته باشند، افزود: خروجی این رده ها در آینده، اهتزار پرچم جمهوری اسلامی ایران در میادین بین المللی خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، با توجه به شرایط موجود کشور، امسال آیین تجلیل از مقام آوران، داوران و مربیان مسابقات آسیایی و جهانی با پروتکل های خاص و در بخش های مختلف در حال برگزاری است که امروز در بخش اول هیئت های تکواندو، تنیس روی میز


برچسب ها: هیئت های ورزشی - ورزش - ورزش و جوانان - خوزستان - مدیرکل ورزش - استعداد - ورزشی
آخرین اخبار سرویس:

هیئت های ورزشی خوزستان برای استعداد پروری گام های ویژه ای بردارند

هیئت های ورزشی خوزستان برای استعداد پروری گام های ویژه ای بردارند