مطالب مرتبط:
انویه: ارتحال رهبر انقلاب، فقدانی بزرگ برای همه آزادی خواهان جهان است
کاشت نهال به یاد رهبر شهید انقلاب اسلامی و شهدای دانش آموز میناب در اسکو
جزییات مراسم چهلم رهبر شهید انقلاب در زنجان تشریح شد
پیام کامبیز مهدیزاده به رهبر انقلاب
شهید صدر از نگاه رهبر شهید انقلاب: نابغه ای کم نظیر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 19 فروردین 1405 ساعت 22:152026-04-08سياسي

انویه: ارتحال رهبر انقلاب، فقدانی بزرگ برای همه آزادی خواهان جهان است


نماینده آشوریان و کلدانیان در مجلس شورای اسلامی گفت: ارتحال رهبر انقلاب، فقدانی بزرگ نه تنها برای جهان اسلام بلکه برای همه آزادی خواهان جهان است.

- انویه: ارتحال رهبر انقلاب، فقدانی بزرگ برای همه آزادی خواهان جهان است نماینده آشوریان و کلدانیان در مجلس شورای اسلامی گفت: ارتحال رهبر انقلاب، فقدانی بزرگ نه تنها برای جهان اسلام بلکه برای همه آزادی خواهان جهان است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای آذربایجان غربی، شارلی انویه تکیه عصر چهارشنبه در مراسم چهلمین روز ارتحال رهبر انقلاب، اظهار کرد: ارتحال رهبر انقلاب، فقدانی بزرگ نه تنها برای جهان اسلام بلکه برای همه آزادی خواهان جهان است و این موضوع، مسئولیت نخبگان، اندیشمندان و مسئولان را در ادامه مسیر هدایت، استقلال و پیشرفت کشور دوچندان می کند.

وی با اشاره به شرایط حساس منطقه ای و بین المللی افزود: در مقطع کنونی که جمهوری اسلامی ایران با فشارها و تهدیدات نظام سلطه جهانی مواجه است، حفظ وحدت ملی، انسجام اجتماعی و حضور آگاهانه مردم در صحنه، یک ضرورت انکارناپذیر برای عبور از چالش ها و تقویت اقتدار ملی است.

نماینده آشوریان و کلدانیان در مجلس شورای اسلامی در ادامه با نگاهی الهیاتی و بین ادیانی تصریح کرد: بهره گیری ابزاری از مفاهیم دینی برای توجیه خشونت، جنگ و افراط گرایی که امر


برچسب ها: ارتحال - مجلس شورای اسلامی - جهان - نماینده آشوریان - جهان اسلام - اسلام - آزادی
آخرین اخبار سرویس:

انویه: ارتحال رهبر انقلاب، فقدانی بزرگ برای همه آزادی خواهان جهان است

انویه: ارتحال رهبر انقلاب، فقدانی بزرگ برای همه آزادی خواهان جهان است