مطالب مرتبط:
دورکاری 50 درصدی کارکنان ادارات استان تهران/ وضعیت بانک ها و فعالیت دانشگاه ها و مدارس چگونه خواهد بود؟
دورکاری 50 درصدی کارکنان ادارات استان تهران
مدارس تهران تا پایان فروردین غیرحضوری شد/فعالیت 50درصدی کارکنان ادارات
استاندار تهران: مدارس تا پایان فروردین غیرحضوری شد/ فعالیت ادارات با 50 درصد کارکنان
نیمی از کارکنان تهران دورکار شدند / جزییات ابلاغیه جدید استانداری برای فعالیت ادارات
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 21 فروردین 1405 ساعت 11:402026-04-10اقتصادي

فعالیت ادارات مازندران از 8 تا 14 / امکان دورکاری برای بخشی از کارکنان


معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران گفت: فعالیت ادارات دولتی و مؤسسات عمومی غیر دولتی در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 تا 14 خواهد بود.

-   به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ، عیسی قاسمی طوسی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران درباره شرایط ساعت کاری دستگاه های اجرایی استان اظهار کرد: با توجه به اختیارات استانداران و بنا به دستور استاندار مازندران، فعالیت تمامی ادارات و دستگاه های اجرایی دولتی و مؤسسات عمومی غیردولتی از روز شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8:00 تا 14:00 خواهد بود.

وی افزود: مدیران دستگاه ها مجاز هستند با رعایت حداقل 50 درصد حضور کارکنان، مابقی نیرو ها را به صورت دورکاری سازماندهی کنند، مشروط بر اینکه هیچ گونه وقفه ای در خدمات رسانی به مردم ایجاد نشود.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران درباره وضعیت مراکز آموزشی نیز گفت: فعالیت مدارس و مراکز آموزش عالی تا اطلاع ثانوی به صورت مجازی انجام خواهد شد.

قاسمی طوسی ادامه داد: فعالیت ادارات در روز های پنج شنبه همچنان به صورت دورکاری است و کارکنان مشمول دورکاری باید طبق برنامه ریزی دستگاه متبوع، وظایف خود را پیگیری کنند.

وی تأکید کرد: در صورت نیاز به حضور فیزیکی کارکنان برای جلوگیری از وقفه در امور اداری، افراد موظف به حضور در محل کا


برچسب ها: استانداری مازندران - مازندران - استاندار - توسعه مدیریت - دستگاه های اجرایی - استان - استانداری
آخرین اخبار سرویس:

فعالیت ادارات مازندران از 8 تا 14 / امکان دورکاری برای بخشی از کارکنان

فعالیت ادارات مازندران از 8 تا 14 / امکان دورکاری برای بخشی از کارکنان