مطالب مرتبط:
ذخیره آب سدهای مشهد به اتمام رسید؛ سدها از مدار خارج شدند
ذخیره آب سدهای مشهد به پایان رسید؛ سدها از مدار خارج شدند
آب تمامی سدهای مشهد به صفر رسید!
تقاضای پزشکان ایرانی خارج از کشور برای کمک به مجروحان
اصابت پرتابه به محدوده ای خارج از شهر قم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 9 فروردین 1405 ساعت 09:202026-03-29اقتصادي

ذخیره آب سدهای مشهد به پایان رسید/ سدها از مدار خارج شدند


در سال های گذشته تا 70 درصد آب مشهد از طریق سد ها تامین می شد؛ اما اینک این ظرفیت را از دست داده ایم و هم اکنون در شرایط سخت و خاصی از لحاظ منابع آبی قرار داریم و در این وضعیت، - حسین اسماعیلیان افزود: در سال های گذشته تا 70 درصد آب مشهد از طریق سد ها تامین می شد؛ اما اینک این ظرفیت را از دست داده ایم و هم اکنون در شرایط سخت و خاصی از لحاظ منابع آبی قرار داریم و در این وضعیت، رعایت مدیریت مصرف مهمترین اقدام شهروندان است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: متوسط مصرف روزانه در شهر مشهد حدود هفت هزار لیتر در ثانیه است و هم اینک آب مورد نیاز مشهد از چاه ها و منابع زیرزمینی تامین می شود.

به گزارش صدا و سیما، حسین اسماعیلیان افزود: در سال های گذشته تا 70 درصد آب مشهد از طریق سد ها تامین می شد؛ اما اینک این ظرفیت را از دست داده ایم و هم اکنون در شرایط سخت و خاصی از لحاظ منابع آبی قرار داریم و در این وضعیت، رعایت مدیریت مصرف مهمترین اقدام شهروندان است.

وی اضافه کرد: میزان بارندگی در سال آبی کنونی از مهرماه 1404 تا کنون 149 میلیمتر و این میزان در مدت مشابه سال آبی قبل از آن 117 میلیمتر بوده که البته این میزان بارندگی تاثیری بر ورودی آب به سد ها نداشته است.


برچسب ها: حسین اسماعیلیان - مشهد - منابع آبی - شرایط سخت - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب - تامین - منابع
آخرین اخبار سرویس:

ذخیره آب سدهای مشهد به پایان رسید/ سدها از مدار خارج شدند

ذخیره آب سدهای مشهد به پایان رسید/ سدها از مدار خارج شدند