مطالب مرتبط:
امیدها به احیای دریاچه ارومیه جان گرفت/ میزان بارندگی ها 90 درصد افزایش یافت
امید ها به احیای دریاچه ارومیه چندبرابر شد | میزان پرشدگی سد ها به 66 درصد رسید
رونق روستای بلاباد با احیای کاروانسرای عباسی
حاشیه تالاب استیل آستارا از زباله پاکسازی شد
بررسی شرایط زیستی تالاب های کانی برازان وقوپی بالاعلی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 4 فروردین 1405 ساعت 17:052026-03-24اجتماعي

حسینی طایفه: پروژه احیای تالاب بوجاق به ثمر نشست


با تکمیل عملیات احیای تالاب بین المللی بوجاق و سرریز شدن آب از دریچه تنظیمی، این تالاب بار دیگر به شرایط دوره پرآبی دهه 1370 بازگشته است.

- رشت- مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان گفت: با تکمیل عملیات احیای تالاب بین المللی بوجاق و سرریز شدن آب از دریچه تنظیمی، این تالاب بار دیگر به شرایط دوره پرآبی دهه 1370 بازگشته است.

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد حسینی طایفه بعد از ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران با اعلام خبر بهبود چشمگیر وضعیت آبگیری تالاب بین المللی بوجاق اظهار کرد: عملیات احیای این زیست بوم ارزشمند با ساخت دیواره خاکی و احداث دریچه تنظیمی به صورت موفقیت آمیز به پایان رسیده و بازدیدهای اخیر نشان می دهد که تالاب در شرایطی مشابه دوره های پرآبی دهه هفتاد شمسی قرار گرفته است.

وی افزود: در نتیجه این اقدامات، پهنه ای بالغ بر سیصد هکتار آبگیری شده و زیستگاه های آبی با عمق متفاوت در تالاب شکل گرفته است.

همچنین به دنبال افزایش حجم ورودی، آب از دریچه تنظیمی نیز سرریز کرده که نشان دهنده بازگشت ظرفیت آبی تالاب به وضعیت مطلوب است.

حسینی طایفه با اشاره به پیامدهای مثبت احیای این تالاب برای تنوع زیستی عنوان کرد: ایجاد زیستگاهی امن و مناسب سبب شده است بیش از ده ها هزار پرنده آبزی در تالاب بوجاق مشاهده شوند.


برچسب ها: تالاب بین المللی - مدیرکل حفاظت محیط زیست - تالاب - بین المللی - حفاظت محیط زیست - محیط زیست گیلان - احیای
آخرین اخبار سرویس:

حسینی طایفه: پروژه احیای تالاب بوجاق به ثمر نشست

حسینی طایفه: پروژه احیای تالاب بوجاق به ثمر نشست