مطالب مرتبط:
معاون بنیاد شهید میهمان خانواده شهدای دانش آموز میناب
داکا میزبان نمایشگاه عکس گرامیداشت یاد شهدای مدرسه میناب شد
عکس| وریا غفوری در مراسم چهلم کودکان میناب
داکا میزبان نمایشگاه عکس گرامیداشت یاد شهدای مدرسه میناب شد
عکس | ادای احترام رسول خادم به کودکان میناب
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 21 فروردین 1405 ساعت 21:152026-04-10فرهنگي

نمایندگی بنیاد سعدی در آنکارا میزبان نقاشی های کودکان میناب شد


نمایشگاه نقاشی های کودکان میناب در مرکز آموزش زبان فارسی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و نمایندگی بنیاد سعدی در ترکیه برگزار شد.

- نمایندگی بنیاد سعدی در آنکارا میزبان نقاشی های کودکان میناب شد نمایشگاه نقاشی های کودکان میناب در مرکز آموزش زبان فارسی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و نمایندگی بنیاد سعدی در ترکیه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، این نمایشگاه که با حضور علاقه مندان به فرهنگ و زبان فارسی برگزار شد، نقاشی هایی را به نمایش گذاشت که از دل کلاس ها و میان ویرانه های مدرسه کودکان میناب جمع آوری شده بودند.

این آثار روایتگر دنیای کودکانه آمیخته با محرومیت و سختی هستند.

در این مراسم، سید قاسم ناظمی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و نماینده بنیاد سعدی در ترکیه با اشاره به اهمیت ایستادگی در کنار انسانیت، این گردهمایی را نشانه ای از بیداری وجدان های جهانی و همدلی فراتر از مرز های جغرافیایی دانست.

در بخش دیگری از این برنامه، مکرم شاهین، فارسی آموز مرکز زبان فارسی آنکارا، دل نوشته ای خطاب به کودکان میناب قرائت کرد که با واکنش احساسی حاضران رو به رو شد.

همچنین، نماهنگی با محوریت زندگی و رنج های کودکان میناب به نمایش درآمد که فضای عاطفی برنامه را بیش از پیش تحت تأثیر قرار داد.


برچسب ها: جمهوری اسلامی ایران - بنیاد سعدی - مرکز آموزش زبان فارسی - جمهوری اسلامی - کودکان - نمایندگی - آموزش زبان فارسی
آخرین اخبار سرویس:

نمایندگی بنیاد سعدی در آنکارا میزبان نقاشی های کودکان میناب شد

نمایندگی بنیاد سعدی در آنکارا میزبان نقاشی های کودکان میناب شد