مطالب مرتبط:
گروه های جهادی، پای کار بازسازی مناطق آسیب دیده در جنگ
مردم استان زنجان همچنان پای کار انقلاب _ قسمت اول
مردم استان زنجان همچنان پای کار انقلاب _ قسمت دوم
جلسه کمیسیون عمران با وزیر راه برای بررسی بازسازی خسارت های ناشی از جنگ برگزار می شود/ پیمانکاران بدون دریافت ریالی پای کار آمدند
فیلم/ پیشکسوت محبوب پرسپولیس پای کار تجمعات شبانه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 16 فروردین 1405 ساعت 19:502026-04-05اقتصادي

متولیان پای کار تولید باشند؛برخورد با کسانی که چوب لای تولید می گذارند


رییس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت: در شرایط فعلی دستگاه قضایی با کسانی که چوب لای چرخ تولید می گذارند مماشات نخواهد کرد.

- متولیان پای کار تولید باشند؛برخورد با کسانی که چوب لای تولید می گذارند ارومیه - رییس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت: در شرایط فعلی دستگاه قضایی با کسانی که چوب لای چرخ تولید می گذارند مماشات نخواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ناصر عتباتی عصر یکشنبه در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در استان، با تقدیر از همه مجموعه ها از جمله قضایی، اجرایی، نظارتی، بانکی، بخش خصوصی و کارآفرینان گفت که با توجه به این تلاش ها علیرغم اینکه در شرایط جنگی قرار داریم ولی خللی در خدمت رسانی به مردم استان وجود ندارد.

وی در ادامه به مصوبات ستادهای تسهیل و رفع موانع تولید کشور، استان و کمیته حمایت قضایی از سرمایه گذاری اشاره کرد و گفت: مصوبات بسیار خوبی با درک درست از وضعیت کشور در ستادهای تسهیل و رفع موانع تولید کشور، استان و کمیته حمایت قضایی از سرمایه گذاری استان در راستای حمایت از تولید و اشتغال به تصویب رسیده است و وظیفه همه مدیران است که به این مصوبات عمل کنند.

رییس کل دادگستری آذربایجان غربی افزود: در شرایط فعلی همه مدیران باید مسئولیت پذیر باشند و با احساس مسئولیت شرایط را به بهترین شکل ممکن مدیریت کنند و در گره


برچسب ها: دادگستری آذربایجان غربی - تولید - رییس کل دادگستری - ولی - آذربایجان غربی - حمایت قضایی از سرمایه گذاری - دستگاه قضایی
آخرین اخبار سرویس:

متولیان پای کار تولید باشند؛برخورد با کسانی که چوب لای تولید می گذارند

متولیان پای کار تولید باشند؛برخورد با کسانی که چوب لای تولید می گذارند