مطالب مرتبط:
در «امینِ ایران» چه گذشت و هنرمندان چه گفتند؟
در «امینِ ایران» چه گذشت و هنرمندان چه گفتند؟
وزیر فرهنگ: «امینِ ایران»، قطره از اقیانوس بود
مراسم اربعین شهادت «امینِ ایران» با حضور اهالی فرهنگ و هنر
آیین سوگ اربعین شهادت «امینِ ایران» با حضور جمعی از اهالی فرهنگ در تالار وحدت برگزار شد (23 فروردین 1405)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 فروردین 1405 ساعت 08:202026-04-13سياسي

در «امینِ ایران» چه گذشت و هنرمندان چه گفتند؟ + تصاویر


آیین سوگ «امینِ ایران»؛ مراسمی به مناسبت چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب، با حضور جمعی از اهالی فرهنگ، هنر و رسانه در تالار وحدت برگزار شد.

- به گزارش جماران، در ابتدای این مراسم که یکشنبه 23 فروردین در تالار وحدت تهران برگزار شد و اجرای آن را حسن سلطانی برعهده داشت، گروه موسیقی پس از نواختن سرود جمهوری اسلامی، قطعات ای وطن و ای ایران را نواخت.

ایسنا نوشت، در ادامه افشین علا، شاعر با عرض تسلیت، سروده ای را خواند.

این شاعر همچنین در سخنانی گفت: آخرین خاطره من از رهبر شهید، دیداری در سال قبل است که برای نماز خدمت شان مشرف شدم و ایشان پس از نماز از من خواستند اگر نکته ای دارم انتقال دهم، رهبری با تواضع و محبت پیرامون نکته ای که مرا آزار می داد حدود 10 دقیقه سخن گفتند.

امیدوارم در یورش وحشیانه قوم مغول به مسکن رهبرمان این اسناد از بین نرفته باشد تا همگان ببینند شخص اول این خاک و رهبر امت با تمام دغدغه ها و دردها و مسئولیت های سنگینی که در جهان اسلام بر دوش ایشان سنگینی می کرد به طور جزیی به امور ورود می کردند تا باری از دوش ناچیزی چون من برداشته شود.

علا افزود: بگذریم که به همین علت که امثال بنده مورد محبت ایشان بودیم چه فحش ها و تهمت ها شنیدیم.


برچسب ها: تالار وحدت - رهبر - ایران - برگزار - گروه موسیقی - تالار - مراسم
آخرین اخبار سرویس:

در «امینِ ایران» چه گذشت و هنرمندان چه گفتند؟ + تصاویر

در «امینِ ایران» چه گذشت و هنرمندان چه گفتند؟ + تصاویر