مطالب مرتبط:
اخبار کوتاه خراسان رضوی/22 فروردین 1405
16 هزار و 370 نامزد انتخابات شوراهای روستایی در خراسان رضوی تایید صلاحیت شدند
توسعه خدمات زیارت و بازآفرینی در بافت پیرامون حرم رضوی
علت افزایش شدید قیمت تخم مرغ در خراسان رضوی چیست؟
اعلام ویژه برنامه های رویداد «هفته هنر انقلاب اسلامی» 1405 در خراسان رضوی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 22 فروردین 1405 ساعت 23:302026-04-11اقتصادي

لزوم توسعه زیرساخت ها برای رونق معدن های خراسان رضوی


استاندار خراسان رضوی با توجه به ظرفیت های معدنی استان، بر افزایش بهره وری، رفع چالش های زیرساختی و توسعه صنایع فرآوری تأکید کرد و گفت: معدن ها از سرمایه های اصلی اقتصاد کشور به شمار می روند.

- لزوم توسعه زیرساخت ها برای رونق معدن های خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی با توجه به ظرفیت های معدنی استان، بر افزایش بهره وری، رفع چالش های زیرساختی و توسعه صنایع فرآوری تأکید کرد و گفت: معدن ها از سرمایه های اصلی اقتصاد کشور به شمار می روند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، غلامحسین مظفری در دیدار با فعالان اقتصادی و معدنی شهرستان بردسکن با توجه به ظرفیت های معدنی خراسان رضوی، اظهار داشت: این استان از ظرفیت های قابل توجهی در حوزه معدن برخوردار است و کارهای ارزشمندی نیز در این بخش انجام شده، اما برای توسعه بیشتر باید بهره وری افزایش یابد و فعالیت های معدنی، اقتصادی تر شود.

وی با بیان اینکه بخشی از مسائل این حوزه به زیرساخت هایی مانند سوخت، برق و آب مربوط می شود، گفت: بخشی دیگر نیز ناشی از مسائل اقتصادی و هماهنگی های بین بخشی بوده و عبور از وضع فعلی، نیازمند همکاری و هم افزایی میان بخش های مختلف است.

استاندار خراسان رضوی با تأکید بر لزوم بهره گیری از دانش و فناوری روز در بخش معدن، تصریح کرد: در ساختار نظام بهره برداری، برخی اشکال ها و


برچسب ها: خراسان رضوی - معدن - استاندار خراسان رضوی - خراسان - توسعه زیرساخت ها - زیرساخت - توسعه
آخرین اخبار سرویس:

لزوم توسعه زیرساخت ها برای رونق معدن های خراسان رضوی

لزوم توسعه زیرساخت ها برای رونق معدن های خراسان رضوی