مطالب مرتبط:
نزدیک به 1900 حادثه جدی در تاسیسات برق کشور
نزدیک به 1900 حادثه جدی در تاسیسات برق کشور
25 همت خسارت جنگ به تاسیسات برق | حمله به نیروگاه ها جرم جنگی است
خسارت حدود 32 همتی صنعت برق کشور در جنگ رمضان تاکنون/ احتمال خاموشی سراسری بسیار اندک است
خسارت حدود 32 همتی صنعت برق کشور در جنگ رمضان تاکنون/ احتمال خاموشی سراسری بسیار اندک است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 16 فروردین 1405 ساعت 09:002026-04-05سياسي

نزدیک به هزار و 900 حادثه جدی در تاسیسات برق کشور


نزدیک به هزار و 900 حادثه جدی ناشی از حملات ددمنشانه ارتش صهیونی- آمریکایی در شبکه برق کشور رخ داده که برطرف شده است.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مصطفی رجبی مشهدی، از میزان آسیب و خسارات وارده به تاسیسات شبکه برق کشور در حملات ناجوانمردانه دشمن آمریکایی صهیونی گفت: حملات شدید دشمن و آسیب به تاسیسات شبکه برق در برخی از روز ها منجر به قطع برق در کشور شد.

البته گروه های عملیاتی و رفع حوادث تاسیسات برقی که به دلیل حملات دشمن دچار آسیب شدند با سرعت پایدار می شوند تا مشکلی در تامین برق مردم کشور به وجود نیاید.

سخنگوی صنعت برق تاکید کرد: عمده آسیب های وارده در تهران بزرگ به سرعت رفع شده و خاموشی ها در کمتر از یک ساعت و حدود 55 دقیقه برطرف شده و تامین برق در حالت پایدار قرار گرفته است.

رجبی مشهدی تصریح کرد: نزدیک به هزار و 900 حادثه جدی ناشی از حملات ددمنشانه ارتش صهیونی- آمریکایی در شبکه برق رخ داده که برطرف شده است.

سخنگوی صنعت برق ادامه داد: میزان خسارت وارده به شبکه سراسری برق بیش از 25 همت برآورد می شود.

معاون برق و انرژی وزارت نیرو افزود: عمده حملات دشمن در تهران رخ داده و بیشترین آسیب به تاسیسات پایتخت وارد شده است.

بعد از تهران شبکه برق مناطقی از غرب کشور بیشترین حوادث را تجربه کرده اند.


برچسب ها: تاسیسات - برق - حملات - آمریکایی - شبکه برق - کشور - رجبی مشهدی
آخرین اخبار سرویس:

نزدیک به هزار و 900 حادثه جدی در تاسیسات برق کشور

نزدیک به هزار و 900 حادثه جدی در تاسیسات برق کشور