مطالب مرتبط:
آخرین فرصت خبرنگاران برای ثبت نام طرح ترافیک در سامانه «شهرزاد»
ثبت 1858 مزاحمت تلفنی با اورژانس تهران در هفته اخیر
ثبت نام طرح ترافیک خبرنگاری تا 30 فروردین ادامه دارد
«پوستر» می تواند سندی برای ثبت در تاریخ باشد؟/ آثار گرافیکی با موضوع تجاوز آمریکا و اسراییل به خاک ایران
ثبت ملی مکان رویداد های جنگ تحمیلی سوم در دستور کار وزارت میراث
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 23 فروردین 1405 ساعت 12:252026-04-12اجتماعي

ثبت نام 3450 طراح در جشنواره لباس دانش آموزی


مدیر کل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش گفت: این جشنواره با هدف بهره گیری از ظرفیت طراحان، هنرمندان، هنرجویان هنرستان ها و تولیدکنندگان داخلی در حال برگزاری است و آثار برگزیده می تواند در ارتقای کیفیت لباس دانش آموزی مورد استفاده قرار گیرد.

- مدیر کل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش گفت: این جشنواره با هدف بهره گیری از ظرفیت طراحان، هنرمندان، هنرجویان هنرستان ها و تولیدکنندگان داخلی در حال برگزاری است و آثار برگزیده می تواند در ارتقای کیفیت لباس دانش آموزی مورد استفاده قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، عاطفه سادات مدبر نژاد در نشست مجازی کشوری، ساماندهی لباس دانش آموزی و تبیین شیوه نامه سال تحصیلی 1406–1405، با حضور رؤسای ادارات انجمن اولیا و مربیان استان های کشور و کارشناسان مرتبط، اظهار کرد: ساماندهی لباس دانش آموزی یکی از جلوه های مهم تقویت هویت اسلامی ایرانی در مدارس است و وزارت آموزش و پرورش در همین راستا با هدف ایجاد شفافیت در فرآیندها، صیانت از حقوق خانواده ها، جلوگیری از هرگونه انحصار در تأمین لباس دانش آموزی، رعایت صرفه و صلاح اقتصادی خانواده ها و ارتقای کیفیت تولید و عرضه، شیوه نامه ساماندهی، تأمین و نظارت بر لباس دانش آموزی را تدوین و ابلاغ کرده است.


برچسب ها: انجمن اولیا و مربیان - دانش آموزی - اولیا و مربیان - تولیدکنندگان داخلی - وزارت آموزش و پرورش - هنرجویان هنرستان - تولیدکنندگان
آخرین اخبار سرویس:

ثبت نام 3450 طراح در جشنواره لباس دانش آموزی

ثبت نام 3450 طراح در جشنواره لباس دانش آموزی