مطالب مرتبط:
2 تروریست وابسته به گروهک تروریستی منافقین به دار مجازات آویخته شدند (10 فروردین 1405)
قوه قضاییه: 2 تروریست وابسته به منافقین به دار مجازات آویخته شدند
قوه قضاییه: 2 تروریست وابسته به گروهک تروریستی منافقین اعدام شدند / از منازل تیمی متهمین در اختیار داشتند لانچر های انفجاری کشف شده بود
دو تروریست وابسته به گروهک منافقین به دار مجازات آویخته شدند
اعدام دو تروریست وابسته به گروهک منافقین توسط قوه قضاییه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 10 فروردین 1405 ساعت 10:052026-03-30سياسي

قوه قضاییه: 2 تروریست وابسته به گروهک تروریستی منافقین به دار مجازات آویخته شدند


اکبر دانشورکار فرزند ولی الله و محمد تقوی سنگ دهی فرزند بزرگ از عناصر تروریستی گروهک تروریستی منافقین که در تهران اقدام به انجام اقدامات متعدد تروریستی با هدایت سرپل گروهک کرده بودند به دار مجازات آویخته شدند.

- به گزارش جماران؛ قوه قضاییه اعلام کرد: در جریان اغتشاشات و اقدامات شهری تروریستی گذشته که منجر به آشوب و شهادت تعدادی از هموطنان شد، گروهک تروریستی منافقین در کنار دیگر گروه های ضد انقلاب با استفاده از عناصر خود در داخل کشور فعال بود.

اکبر دانشورکار و محمدتقوی سنگ دهی با هدف رویارویی با نیرو های حافظ امنیت در ایران از طریق پیام رسان تلگرام به سرپل گروهک منافقین وصل شده و وارد فاز عملیاتی می شوند.

محمد تقوی سنگ دهی به عنوان سردسته تیم مبادرت به تشکیل دسته ای با استفاده از دیگر عناصر می کند و با هدایت سرپل در راستای اهداف گروهک و به قصد ضربه زدن به امنیت کشور، در بررسی و شناسایی نقاط حساس و عملیات های ایذایی علیه مراکز و نهاد های مختلف کشور مشارکت داشته است.

محکوم علیه تقوی سنگ دهی با استفاده از بودجه ای که منافقین در اختیارش قرار داده بودند اقدام به تهیه خانه امن کرده و سایر متهمان پرونده را در این خانه ها سکنی داده است.


برچسب ها: گروهک تروریستی منافقین - تروریست - تروریستی - گروهک تروریستی - گروه - منافقین - قوه قضاییه
آخرین اخبار سرویس:

قوه قضاییه: 2 تروریست وابسته به گروهک تروریستی منافقین به دار مجازات آویخته شدند

قوه قضاییه: 2 تروریست وابسته به گروهک تروریستی منافقین به دار مجازات آویخته شدند