مطالب مرتبط:
توزیع 7000 تن برنج خارجی از طریق شبکه اصناف در شهر تهران
شکست شبکه فروش وسیع VPN با 300 توزیع کننده
دپوی 30 هزار لیتر سوخت قاچاق در انبار یک معدن
نایب رییس اتاق اصناف: انبار ها مملو از کالای اساسی است
کشف30 هزار لیتر سوخت قاچاق در انبار یک معدن در این استان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 20 فروردین 1405 ساعت 11:552026-04-09حوادث

پلیس مازندران انبار برنج خارج از شبکه توزیع را شناسایی کرد


جانشین انتظامی مازندران از کشف 36 تن برنج احتکاری به ارزش 144 میلیارد ریال در بازرسی از یک انبار در شهرستان بابلسر خبر داد.

-   به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ سرهنگ صمد کلاگر جانشین انتظامی مازندران گفت: در پی دریافت گزارش هایی مبنی بر دپوی غیرقانونی و احتکار برنج در شهرستان بهشهر، موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس امنیت اقتصادی قرار گرفت.

وی افزود: مأموران پلیس امنیت اقتصادی با همکاری پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی شهرستان بابلسر، پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و هماهنگی با مرجع قضایی، موفق شدند انبار محل نگهداری برنج های احتکاری را در شهرستان بابلسر شناسایی کنند.

جانشین انتظامی مازندران ادامه داد: در بازرسی از این انبار، مقدار 36 تن برنج کشف شد که بررسی ها نشان داد این اقلام در خارج از شبکه رسمی توزیع نگهداری می شد و در سامانه مربوطه نیز ثبت نشده بود.

سرهنگ کلاگر با بیان اینکه برابر نظر کارشناسان، ارزش برنج های کشف شده 144 میلیارد ریال برآورد شده است، تصریح کرد: در این رابطه یک متهم شناسایی و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: برنج های مکشوفه با هماهنگی مقام قضایی تحویل نمایندگان اداره صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی قرار گرفت تا طبق ضوابط قانون


برچسب ها: شهرستان بابلسر - مازندران - پلیس امنیت اقتصادی - شهرستان - انتظامی - امنیت اقتصادی - مأموران پلیس
آخرین اخبار سرویس:

پلیس مازندران انبار برنج خارج از شبکه توزیع را شناسایی کرد

پلیس مازندران انبار برنج خارج از شبکه توزیع را شناسایی کرد