مطالب مرتبط:
تقدیم مدال های جهانی به کوچکترین شهید جنگ و دختر ایران
کسب مدال طلا توسط دختر تکواندو کار ایران در مسابقات قهرمانی جهان
تکواندوکار نوجوان ایران مدال طلای خود را به شهدای میناب تقدیم کرد
جنگ ایران را به عنوان یک قدرت جهانی تثبیت کرد
دختر تکواندو کار ایران قهرمان جهان شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 26 فروردین 1405 ساعت 12:252026-04-15ورزشي

تقدیم مدال های جهانی تکواندو به کوچکترین شهید جنگ و دختر ایران


بهار طهماسبی و پینار لطفی زاده؛ تکواندو کاران ایران مدال های جهانی خود را به کوچکترین شهید و نماد مقاومت آذربایجان شرقی تقدیم کردند.

- تقدیم مدال های جهانی تکواندو به کوچکترین شهید جنگ و دختر ایران بهار طهماسبی و پینار لطفی زاده؛ تکواندو کاران ایران مدال های جهانی خود را به کوچکترین شهید و نماد مقاومت آذربایجان شرقی تقدیم کردند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما ، بهار طهماسبی و پینار لطفی زاده دو دختر تکواندوکار کشورمان که در پانزدهمین دوره مسابقات جهانی موفق به کسب مدال برنز شدند، مدال های خود را به کوچکترین شهید جنگ تحمیلی سوم با دو ماه سن و حلما کودک تبریزی که به نماد مقاومت آذربایجان شرقی معروف شد، تقدیم کردند.

پینار لطفی زاده که موفق به کسب نخستین مدال کشورمان در این رقابت ها شد، گفت: در روز نخست مسابقات جهانی ازبکستان موفق به کسب مدال برنز شدم و می خواهم این مدال را به حلما، نماد مقاومت مردم آذربایجان تقدیم کنم.


برچسب ها: آذربایجان شرقی - کوچکترین - تکواندو - مدال - جهانی - آذربایجان - مسابقات جهانی
آخرین اخبار سرویس:

تقدیم مدال های جهانی تکواندو به کوچکترین شهید جنگ و دختر ایران

تقدیم مدال های جهانی تکواندو به کوچکترین شهید جنگ و دختر ایران