مطالب مرتبط:
اکونومیست: ترامپ بزرگترین بازنده جنگ است!
چرخش غیرمنتظره در جنگ ایران؛ «اکونومیست» از مذاکرات دشوار خبر می دهد
ترامپ راهی برای خروج از ایران نداشت
چگونه ترامپ آمریکا را به آستانه جنگ با ایران کشاند؟
فاکس نیوز: هیچ یک از اهداف ترامپ از جنگ علیه ایران محقق نشد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 20 فروردین 1405 ساعت 22:352026-04-09بين الملل

اکونومیست: ترامپ بزرگ ترین بازنده این جنگ است/ دلیلی دارد که او به دنبال خروج از ایران است


​نشریه اکونومیست با بررسی پیامدهای جنگ ایران، دونالد ترامپ را بزرگ ترین بازنده این درگیری می داند؛ جنگی که نه تنها اهداف اصلی آمریکا را محقق نکرد، - سرویس بین الملل جماران: همه جنگ ها برنده ندارند، اما هر جنگی دست کم یک بازنده دارد و اگر آتش بس به معنای پایان جنگ ایران باشد، بزرگ ترین بازنده آن ترامپ خواهد بود.

این درگیری اهداف اصلی او از جنگ را عقب انداخته و سطحی بودن دیدگاهش درباره شیوه ای جدید برای اعمال قدرت آمریکا را آشکار کرده است.

صلح به شدت شکننده است.

آمریکا و ایران حتی بر سر این که آیا آتش بس شامل لبنان می شود یا نه، توافق ندارند.

آن ها بر سر نحوه بازگشایی تنگه هرمز توسط ایران اختلاف دارند.

مواضع مذاکره ای دو طرف آن قدر از هم دور است که حتی نمی توانند بر سر طرحی که قرار است آخر هفته در اسلام آباد درباره اش گفت وگو کنند، توافق کنند.

حتی آتش بس هم پیامدهای اقتصادی جنگ را متوقف نخواهد کرد و جنگ آمریکا علیه ایران، خاورمیانه را به شکلی منفی تغییر داده است.

بهترین دلیل برای این که فکر کنیم ترامپ دوباره به جنگ بازنمی گردد، این است که اکنون فهمیده اصلاً نباید آن را آغاز می کرد.

پیام های تهاجمی و زننده او که تهدید به نابودی ایران می کرد، بیشتر شبیه تلاش برای پوشاندن عقب نشینی اش است.


برچسب ها: بزرگ ترین - ایران - جنگ - اکونومیست - آمریکا - ترامپ - آمریکا و ایران
آخرین اخبار سرویس:

اکونومیست: ترامپ بزرگ ترین بازنده این جنگ است/ دلیلی دارد که او به دنبال خروج از ایران است

اکونومیست: ترامپ بزرگ ترین بازنده این جنگ است/ دلیلی دارد که او به دنبال خروج از ایران است