مطالب مرتبط:
توزیع قرص ید فقط شامل ساکنان شهر بوشهر می شود
آژانس باز هم از محکوم کردن حمله به تاسیسات بوشهر طفره رفت
گروسی خواستار توقف حملات علیه نیروگاه اتمی بوشهر شد
اطلاعیه آژانس انرژی اتمی درباره حمله به نیروگاه بوشهر
فعالیت مجدد بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 فروردین 1405 ساعت 14:552026-04-07پزشكي

توزیع قرص ید فقط شامل ساکنان شهر بوشهر می شود


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: توزیع قرص براساس تصمیم گیری ستاد مدیریت بحران، شامل شهر بوشهر می شود که تعداد 180 هزارعدد از این قرص توزیع شده است.

- به گزارش جماران، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: قبل از جنگ تحمیلی 12 روزه توزیع قرص ید در بوشهر برحسب اولویت و از مناطق اطراف نیروگاه آغاز شده است.

توزیع قرص براساس تصمیم گیری ستاد مدیریت بحران، شامل شهر بوشهر می شود که تعداد 180 هزارعدد از این قرص توزیع شده است.

وی ادامه داد: از همان زمان تمامی مراکز جامع سلامت با فرم هایی که تهیه شده بود و توصیه هایی که وجود داشت توزیع قرص ید را انجام دادند و اکنون هم در همه مراکز جامع سلامت بوشهر در اختیار مردم شهر بوشهر قرار می گیرد.

وی گفت: درصورت اطلاع از یک بحران و حادثه از 24 ساعت قبل از وقوع حادثه تا 4 ساعت پس از آن حادثه باید مصرف شود که به هر نفر یک قرص تحویل داده می شود، اما میزان مصرف برای هر سن متفاوت است.

برای نوزادان زیر یک ماه، یک هشتم قرص، از یک ماه تا سه سال یک چهارم قرص، از سه سال تا 12 سال نصف قرص و بزرگسالان بالای 12 سال هم یک قرص کامل باید مصرف شود.

در حوادث پرتویی، ید رادیو اکتیو معمولا آزاد می شود و غده تیرویید آمادگی دریافت ید را دارد که با استفاده از این قرص غده تیرویید اشباع از ید شده و امکان دریافت ید راد


برچسب ها: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر - بوشهر - شهر - توزیع - شهر بوشهر - دانشگاه علوم پزشکی - مراکز جامع سلامت
آخرین اخبار سرویس:

توزیع قرص ید فقط شامل ساکنان شهر بوشهر می شود

توزیع قرص ید فقط شامل ساکنان شهر بوشهر می شود