مطالب مرتبط:
آخرین خبر از شورای عالی کار در شرایط جنگ | دستمزد 1405 به تصویب رسید
دستمزد کارگری 1405 بالاخره تصویب شد
پرونده دستمزد 1405 بسته شد / خبری از جلسات جدید برای تغییر حقوق کارگران نیست
آخرین اخبار کارگران امروز شنبه 29 فروردین 1405 | حمایت ویژه از کارگران آسیب دیده از جنگ
قیمت دینار عراق در مشهد با گذشت 50 روز از جنگ به چه قیمتی رسید؟ (29 فروردین 1405)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 30 فروردین 1405 ساعت 09:352026-04-19سياسي

دستمزد 1405 در شرایط جنگ تصویب شد


نماینده کارگران در شورای عالی کار با بیان اینکه دستمزد 1405 در شرایط جنگ و با اتفاق نظر و امضای نمایندگان کارفرمایی تصویب شد،گفت: اگر برخی کارگاه ها از مصوبه دستمزد 1405 پیروی نکنند، - به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ اسعد صالحی ، درباره تاخیر در ابلاغ مصوبه دستمزد 1405 اظهار کرد: قول هایی به ما داده شده بود که بخشنامه چهارشنبه هفته قبل ابلاغ می شود که نشد و قرار بود دیروز شنبه ابلاغ شود ولی ما همچنان منتظریم و مشخص نیست دلیل این تاخیر و تعلل چیست؟ وی درباره درخواست برخی مراکز و انجمن ها که موقتا خواستار عدم اجرای مصوبه دستمزد شورای عالی کار شده و پیشنهاد ایجاد ساز و کاری موقت با نظارت نهادهایی همچون سازمان تأمین اجتماعی را مطرح کرده اند، گفت: چیزی که مصوب شده باید ابلاغ شود.

ما در نهم اسفندماه شاهد تجاوز آمریکا و اسراییل به کشورمان بودیم و در اواخر اسفندماه و در شرایط جنگ دستمزد درباره تصمیم گیری شد، بنابراین اگر کارفرمایان مخالفتی داشتند باید همان زمان اعلام می کردند.

نماینده کارگران در شورای عالی کار یادآور شد: تمام نمایندگان کارفرمایی در جلسه شورا از افزایش دستمزد کارگران استقبال کردند و با وحدت و اتفاق نظر همه شرکای اجتماعی مصوبه افزایش 60 درصدی در راستای بهبود معیشت کارگران به تصویب رسید.


برچسب ها: دستمزد - مصوبه دستمزد - شورای عالی کار - ابلاغ - سازمان تأمین اجتماعی - شورای عالی - کار
آخرین اخبار سرویس:

دستمزد 1405 در شرایط جنگ تصویب شد

دستمزد 1405 در شرایط جنگ تصویب شد